Audi A8 Horch: un adevarat rival virtual pentru Mercedes-Maybach Clasa S!

Audi A8 Horch: un adevarat rival virtual pentru Mercedes-Maybach Clasa S!

Iata ca nu a trecut mult timp pana cand cineva a decis sa ia masuri in legatura cu zvonurile ca Audi se gandeste la o noua versiune Horch si sa incerce sa ghiceasca cum ar arata o astfel de masina.

Prima dintre versiuni a aparut in mediul online recent, mai exact pe AllCarNews, care si-a impartit viziunea cu toata lumea pe Instagram. In primul rand, „costumul digital” purtat de acest A8 vine cu o schema de culori in doua tonuri, dar si cu jante in stil retro.

Mai mult, masina beneficiaza si de o bara spate modificata, noi logo-uri speciale pe stalpii spate si pe portbagaj, dar si de un set de stopuri complet refacute.

Lasand la o parte toate aceste modificari, Audi a anuntat deja planurile pentru o versiune noua, „una complet noua si extrem de luxoasa” a lui A8.

Acest lucru s-a intamplat luna trecuta, la intalnirea generala anuala a marcii, dar, din pacate, nu avem mai multe informatii despre aceasta noua varianta A8.

Sa nu uitam, de asemenea, ca, toamna trecuta, gigantul german anunta ca ar putea readuce pe piata numele Horch si ca acesta ar putea fi folosit pe o versiune mai stilata a sedanului principal al marcii.

Dupa toate probabilitatile, masina va fi propulsata de un motor bi-turbo W12, dar producatorul german va oferi si o versiune V8 ceva mai tarziu.

In plus, avand in vedere specificatiile de top, performantele si gabaritul masinii, aceasta va intra in competitie directa cu modele ca noul Bentley Flying Spur sau Mercedes-Maybach Clasa S.

Nu a fost, deocamdata, anuntat un moment oficial al prezentarii noului A8 de top dar, daca ne luam dupa informatiile oficiale, acest lucru s-ar putea intampla fie in 2020 fie in 2021.

Pana atunci, suntem siguri ca va mai aparea cel putin o noua generatie A8 sau vreo alta reprezentare virtuala, venind chiar de la aceeasi sursa, care sa ne dea mai multe idei despre cum va arata masina. Voua cum va place?

VIDEOCLIPUL ZILEI