Aston Martin Vanquish Volante Neiman Marcus Edition prezentat la Los Angeles

Bolidul de lux lansat de Aston Martin Vanquish Volante, a fost dezvaluit vara aceasta in cadrul Concursului de Eleganta organizat la Pebble Beach. Aston Martin a construi o editie limitata a modelului numita Vanquish Volante Neiman Marcus Edition,ce va aparea pentru prima data in public la Salonul Auto de la Los Angeles. Producatorul bolidului de lux britanic, va fi insotit de partenerul si dealerul sau, Galpin Aston Martin, CA.

Modelul unicat Neiman Marcus Vanquish Volante este personalizat in cadrul programului special Q by Aston Martin prin transformarea masinii intr-un adevarat model de colectie cu elemenete de lux create de artisti. Exponent al luxului, modelul este inspirat de emblematicul 1969 D86 Volante, detinut acum de Printul Charles, modelul exclusivist prezentat la nunta regala a Printului William cu Kate Middleton.

Productia este limitata la doar 10 exemplare si va fi prima linie de automobile Vanquish Volante ce va intra pe piata din Statele Unite.

Noutatile aduse de Vanquish Volante se concentreaza in primul rand pe materialele utilizate la construirea decapotabilei. Astfel, modelul este primul Aston Martin cabrio care primeste o caroserie din fibra de carbon in cei 100 de ani de activitate ai constructorului englez. De asemenea, o alta noutate este reprezentata de acoperisul retractabil ultra usor, realizat din material textil in 3 straturi, care se pliaza in 14 secunde.

Alaturi de fratele sau coupe, Aston Martin Vanquish lansat toamna trecuta, noul model Vanquish Volante, se afla in topul clasamentului masinilor de lux britanice. Superbul cabriolet de lux incorporeaza aceleasi tehnologii si trasaturi de design, dar sub forma unei decapotabile.

Ca exponent al luxului, noul decapotabil de top expune un apogeu estetic cu o nota sportiva si pastreaza dinamismul versiunii coupe. Mai mult, sub capota pretioasa avem acelasi venerabil motor V12 de sase litri, viteza maxima atingand 295 km/h.

Esential
10 exemplare
vor fi produse de compania britanica
Debut in SUA
va fi prima linie de automobile Vanquish Volante ce va intra pe piata din Statele Unite
Carbon
primul Aston Martin cabrio care primeste o caroserie din fibra de carbon
D86 Volante
este inspirat de emblematicul 1969 Aston Martin D86 Volante
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter