Aston Martin a inaugurat noua uzina din Tara Galilor

Aston Martin a inaugurat noua uzina din Tara Galilor

Oficialii Aston Martin au anuntat la mijlocul acestei saptamani ca au finalizat lucrarile de constructie pentru a doua uzina de pe teritoriul Marii Britanii. Mai exact, noua uzina a celor de la Aston Martin este amplasata in St. Athan, asezare care se afla in Tara Galilor.

In aceasta noua uzina va fi produs si primul SUV al producatorului, si anume DBX. Asa cum probabil ca stiti deja la acest moment, noul model Aston Martin DBX urmeaza sa fie lansat in ultima parte a anului curent. Pana atunci insa, primele prototipuri au iesit deja pe portile noii uzine de la St. Athan. Va dam in randurile urmatoare mai multe detalii si despre acestea, asa ca va invitam sa ramaneti alaturi de noi!

Chiar daca mai sunt cateva luni bune pana la momentul lansarii noului model de tip SUV al celor de la Aston Martin, producatorul a fost nevoit sa produca deja cateva prototipuri de pre-serie pentru a putea derula ultimele serii de teste. Asa cum va puteti imagina, specialistii din cadrul Aston Martin trebuie sa se convinga inainte de debutul productiei de serie ca totul este in regula din toate punctele de vedere. In cazul in care se vor gasi anumite mici nereguli, cei de la Aston Martin au timp inca sa repare si sa revina pe drumul cel bun!

Pana la ora actuala, primul SUV din gama celor de la Aston Martin a fost supus unei serii de teste extrem de dificile. Spre exemplu, acesta a trecut de la conditiile extreme de la Cercul Arctic la unul dintre cele mai dificile si provocatoare circuite de pe Batranul Continent, si anume Nurburgring Nordschleife. Din fericire, se pare ca pana acum totul a mers conform planului, cei de la Aston Martin fiind gata sa treaca la productia de serie a lui DBX. Conform informatiilor oficiale care au aparut pana la aceasta ora pe aceasta tema, Aston Martin DBX va intra in productia de serie la noua uzina de la

St. Athan incepand cu prima parte a anului 2020. Revenind la inaugurarea noii uzine de la St Athan, trebuie sa va mai spunem ca la acest moment acolo lucreaza aproximativ 200 de persoane.

Bineinteles, numarul acestora va creste in perioada imediat urmatoare, urmand sa ajunga pana la 750 de angajati. Ramane de vazut daca cei de la Aston Martin vor avea nevoie si de alti angajati incepand cu anul urmator, atunci cand va debuta productia propriu-zisa a primului SUV din gama - DBX.

Newsletter

Whatsapp