Asko Group a inaugurat o noua reprezentanta Mazda in Bucuresti

Articol scris de Adi S., in data de 15 Aprilie 2019

Capitala Romaniei gazduieste incepand cu aceasta saptamana o noua reprezentanta Mazda, aceasta fiind deschisa de catre cei de la Asko Group. Punctul de vanzare al noii reprezentante se afla in centrul de afaceri AFI tech Park. In noul showroom despre care vorbim acum pot fi expuse in acelasi timp patru automobile, carora li se pot alatura alte sase expuse in exterior. Noul punct de vanzare isi intimpina clientii cu o flota dedicata de drive test cu cele mai populare modele ale marcii. In aceste conditii, cei de la Mazda ajung sa fie prezenti in tara noastra prin 12 parteneri si 16 puncte de vanzare.

Asko Group le ofera celor interesati consultanta de specialitate pe intregul proces de achizitie. De asemenea, specialistii companiei pot oferi indrumare si consiliere post-vanzare, incepand de la revizii si daune si pana la piese si accesorii originale. Noul showroom Mazda este deschis de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00 si sambata intre orele 10:00-14:00.

Cristian Rigu, country manager Mazda Romania a declarat cu aceasta ocazie ca “Mazda isi consolideaza prezenta in Bucuresti cu un nou partener cu o reputatie solida”. De asemenea, Rigu isi declara increderea cu privire la faptul ca acest partneriat cu cei de la Asko Group “reprezinta un castig atat pentru Mazda, cat si pentru viitorii clienti ai marcii”.

De asemenea, Rigu mentioneaza ca este de parere ca “profesionalismul celor de la Asko impreuna cu designul si tehnologia noilor modele Mazda vor reprezenta o combinatie optima pentru clienti” Nu in ultimul rand, Cristian Rigu spune ca noul showroom este realizat dupa cele mai noi standarde de marca, “din dorinta de a alinia experienta superioara oferita de modelele Mazda cu cea din showroom-uri”.

Alin Dinca, director general in cadrul Asko Group, a facut, de asemenea, declaratii pe acest subiect. Dinca a declarat ca “noul showroom vine in intampinarea cererii crescute de care se bucura modelele Mazda si este amplasat intr-o zona usor accesibila, dar care pana acum nu era acoperita de aceasta marca”.

Alin Dinca a mai declarat ca scopul companiei este acela de a le oferi clientilor servicii de buna calitate, “rafinata in cei 20 de ani dedicati domeniului auto”. In acest context, Alin Dinca spune ca pentru cei de la Asko Group, “a fi dealer de masini nu mai este doar despre masini si nici despre profit, ci despre oameni si despre solutiile care le pot fi oferite acestora”.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Inceputul lunii iulie ne aducea din partea celor de la Audi primele fotografii si informatii in legatura cu noul S8. Asa cum probabil ca va amintiti, germanii ne vorbeau atunci...
de - 20 Iulie 2019
Suedezii de la Volvo traverseaza la ora actuala o perioada extrem de buna la toate capitolele, cifrele de vanzari obtinute demonstrandu-ne tuturor ca nordicii fac bine ceea ce fac. Modelele...
de - 20 Iulie 2019
Jumatatea anului reprezinta pentru multi constructori auto prilejul perfect pentru a se uita pe cifrele inregistrate in primele sase luni si pentru a trage niste concluzii mai mult sau mai...
de - 20 Iulie 2019
Mazda a publicat recent mai multe informatii cu privire la facelift-ul pregatit pentru Mazda2, acesta primind acum o serie de imbunatatiri destul de interesante. Producatorul nipon ne propune mai multe...
de - 19 Iulie 2019

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare