Asko Group a inaugurat o noua reprezentanta Mazda in Bucuresti

Articol scris de Adi S., in data de 15 Aprilie 2019

Capitala Romaniei gazduieste incepand cu aceasta saptamana o noua reprezentanta Mazda, aceasta fiind deschisa de catre cei de la Asko Group. Punctul de vanzare al noii reprezentante se afla in centrul de afaceri AFI tech Park. In noul showroom despre care vorbim acum pot fi expuse in acelasi timp patru automobile, carora li se pot alatura alte sase expuse in exterior. Noul punct de vanzare isi intimpina clientii cu o flota dedicata de drive test cu cele mai populare modele ale marcii. In aceste conditii, cei de la Mazda ajung sa fie prezenti in tara noastra prin 12 parteneri si 16 puncte de vanzare.

Asko Group le ofera celor interesati consultanta de specialitate pe intregul proces de achizitie. De asemenea, specialistii companiei pot oferi indrumare si consiliere post-vanzare, incepand de la revizii si daune si pana la piese si accesorii originale. Noul showroom Mazda este deschis de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00 si sambata intre orele 10:00-14:00.

Cristian Rigu, country manager Mazda Romania a declarat cu aceasta ocazie ca “Mazda isi consolideaza prezenta in Bucuresti cu un nou partener cu o reputatie solida”. De asemenea, Rigu isi declara increderea cu privire la faptul ca acest partneriat cu cei de la Asko Group “reprezinta un castig atat pentru Mazda, cat si pentru viitorii clienti ai marcii”.

De asemenea, Rigu mentioneaza ca este de parere ca “profesionalismul celor de la Asko impreuna cu designul si tehnologia noilor modele Mazda vor reprezenta o combinatie optima pentru clienti” Nu in ultimul rand, Cristian Rigu spune ca noul showroom este realizat dupa cele mai noi standarde de marca, “din dorinta de a alinia experienta superioara oferita de modelele Mazda cu cea din showroom-uri”.

Alin Dinca, director general in cadrul Asko Group, a facut, de asemenea, declaratii pe acest subiect. Dinca a declarat ca “noul showroom vine in intampinarea cererii crescute de care se bucura modelele Mazda si este amplasat intr-o zona usor accesibila, dar care pana acum nu era acoperita de aceasta marca”.

Alin Dinca a mai declarat ca scopul companiei este acela de a le oferi clientilor servicii de buna calitate, “rafinata in cei 20 de ani dedicati domeniului auto”. In acest context, Alin Dinca spune ca pentru cei de la Asko Group, “a fi dealer de masini nu mai este doar despre masini si nici despre profit, ci despre oameni si despre solutiile care le pot fi oferite acestora”.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Renault a prezentat oficial conceptul Kangoo ZE, o masina de expozitie al carei nume ne spune aproape totul despre ea. Este vorba doar despre o idee despre ce va insemna...
de - 24 Aprilie 2019
Audi sarbatoreste in aceasta perioada, de vreme ce modelul R8 V10 implineste 10 ani, si nu oricum ci cu o editie speciala Decennium dar, cu toate acestea, viitorul supermasinii este...
de - 24 Aprilie 2019
Soferi din nu mai putin de 11 tari europene au participat la un studiu in legatura cu cele mai uzuale obiceiuri la volan. Soferii care au fost intervievati in acest...
de - 23 Aprilie 2019
Masinile electrice se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare pe unele dintre cele mai importante piete europene, cum ar fi Norvegia sau Germania. Totusi, putem vedea...
de - 23 Aprilie 2019

Cele mai noi anunturi

10000.00 EUR - 24 Aprilie 2019
5999.00 EUR - 24 Aprilie 2019
4998.00 EUR - 23 Aprilie 2019
3750.00 EUR - 23 Aprilie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare