Asa va arata noul Audi e-tron GT? Imagini oficiale...

Asa va arata noul Audi e-tron GT? Imagini oficiale…

Pe forumul E-Tron au aparut recent cateva imagini in care putem vedea detalii despre versiunea de productie Audi e-tron GT. Se pare ca aceste imagini au fost luate de pe site-ul Oficiului pentru proprietate intelectuala din China si ne dovedesc un lucru extrem de simplu: noul e-tron GT de serie arata aproximativ identic ca modelul concept.

De fapt, asemanarea este atat de izbitoare ca nu suntem deloc convinsi ca aceste imagini ne prezinta versiunea finala de productie sau doar schite ale variantei concept de anul trecut.

Daca va uitati din fata, veti intalni exact acelasi bot de pe concept, completat de o noua grila falsa si guri de aer care vor ajuta la racirea franelor.

In plus, din profil ne intalnim cu aceleasi jante ca pe concept dar si cu portiere pe care nu vedem nici un maner vizibil.

Similaritatile intre versiunea finala de productie si concept continua si pe partea din spate, unde ne intalnim cu aceleasi stopuri, dar si cu acelasi difuzor.

Inainte de prezentarea conceptului, anul trecut la Los Angeles Auto Show, seful departamentului de design Audi, Mark Lichte, declara ca masina era in mare pregatita pentru productie, dar produsul final nu va fi prezentat lumii decat in a doua jumatate a anului 2020.

Noul Audi e-tron GT are aceleasi proportii ca A7 Sportback si are la baza aceeasi platforma ca modelul Porsche Taycan. Asta inseamna si ca va folosi acelasi sistem pe 800 de volti, care permite bateriei sa se incarce, pana la 80 de procente, in doar 20 de minute.

Oficialii Audi au declarat ca versiunea concept produce 582 de cai putere, ca poate accelera de la 0 la 100 de km/h in 3,5 secunde, de la 0 la 200 de km/h in 12 secunde, si poate atinge o viteza maxima, limitata electronic, de 240 de km/h.

VIDEOCLIPUL ZILEI