Asa va arata noua generatie Dacia Logan. Va fi lansata in 2020

Asa va arata noua generatie Dacia Logan. Va fi lansata in 2020

Dacia pregateste pentru acest an doua noutati pe piata auto. Este vorba despre noile generatii ale modelelor Sandero si Logan.

Asa cum ne-a obisnuit, Dacia pregateste concomitent noile generatii ale modelelor Logan si Sandero. Astfel a fost cazul si in acest an, in care producatorul de la Mioveni va lansa generatia a treia a celor doua modele. Ambele au fost spionate in trafic, insa sub camuflaj, astfel ca designul final este inca o necunoscuta.

In ceea ce priveste Loganul, rusii sustin ca au pus mana pe adevaratele imagini ale noului model. Bineinteles, sub sigla Renault, pentru ca astfel este comercializat Loganul in aceasta tara.

In realitate, imaginile postate de siteul rusesc Kolesa sunt exercitii de design, realizate pe baza pozelor in care Loganul a fost surprins sub camuflaj. Rusii au reusit totusi sa redea o imagine destul de realista noului Logan. Se observa farurile fata si spate imprumutate de la Renault Megane, dar si un design generalist mai putin patratos.

Cat despre platforma pe care va fi construit noul Logan, aici avem informatii clare. Este vorba despre platforma Renault CMF-B, care ii va permite constructorului de la Mioveni sa integreze in viitor versiuni hibride si electrice ale Loganului.

Noul Logan va fi lansat cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris, din luna octombrie, tot atunci cand este asteptata si noua generatie a lui Sandero.

VIDEOCLIPUL ZILEI