ANAF scoate la vanzare un VW Passat si un Porsche Cayenne in luna ianuarie 2019

Articol scris de Adi S., in data de 3 Ianuarie 2019

Cei de la ANAF ne-au obisnuit in ultima perioada cu niste oferte extrem de interesante si tentante pentru noi toti! Nu de putine ori au fost scoase la vanzare niste masini aproape noi sau cu un numar mic de kilometri, la preturi extrem de bune. In aceste conditii, oamenii s-au obisnuit cu ofertele celor de la ANAF, drept pentru care acum urmaresc cu atentie care mai este oferta pe care o publica acestia.

Asa cum stiti deja cei mai multi dintre voi, masinile scoase la vanzare sunt confiscate de la anumite persoane si companii cu probleme! Asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca sunt masini cu probleme tehnice sau alte asemenea!

Licitatia pregatita pentru prima luna a anului urmator ne aduce in prim plan un model Volkswagen Passat din 2006, echipat cu o unitate de motorizare diesel, cu capacitate de 2.0 litri. Pretul cerut pentru acest model este unul extrem de bun, licitatia incepand de la 14.986 de lei. In cazul in care sunteti interesati, trebuie sa stiti ca aceasta licitatie va fi organizata la sediul AJFP Sibiu, din Calea Dumbravii, nr. 17.

Mergem mai departe si vorbim despre un model Volkswagen Polo, an de productie 2008. Pretul acestuia este de doar 8.252 de lei. Licitatia pentru acest Polo va fi organizata tot la Sibiu, in data de 10 ianuarie.

Luna ianuarie ne aduce la licitatie si un model extrem de interesant, care poate crea interes pentru multi pasionati auto. Este vorba despre un Porsche Cayenne, an de fabricatie 2003, echipat cu o unitate de motorizare pe benzina cu capacitate cilindrica de 3.189 cm3. Chiar daca este un model realizat in urma cu 15 ani, trebuie sa tinem cont ca vorbim despre un Cayenne. Iar pretul lui de pornire este chiar foarte mic, de doar 21.437 de lei. Licitatia pentru acest bolid va fi organizata in data de 15 ianuarie.

In Neamt se va scoate la vanzare un model BMW X5 din 2006, echipat cu o unitate de motorizare pe benzina cu o capacitate cilindrica de 2.979 de cm3. Pretul de pornire pentru acest model este de 13.898 de lei.

Va reamintim, procesul de organizare a vanzarilor efectuate de cei de la ANAF risca sa se schimbe in perioada urmatoare. Ministrul Eugen Teodorovici a declarat la inceputul lunii decembrie ca ANAF trebuie sa renunte la evaluatori si sa aiba un site pe care sa vanda masinile pe care le confisca, pentru ca acestea sa nu se mai degradeze in timp.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Inceputul lunii iulie ne aducea din partea celor de la Audi primele fotografii si informatii in legatura cu noul S8. Asa cum probabil ca va amintiti, germanii ne vorbeau atunci...
de - 20 Iulie 2019
Suedezii de la Volvo traverseaza la ora actuala o perioada extrem de buna la toate capitolele, cifrele de vanzari obtinute demonstrandu-ne tuturor ca nordicii fac bine ceea ce fac. Modelele...
de - 20 Iulie 2019
Jumatatea anului reprezinta pentru multi constructori auto prilejul perfect pentru a se uita pe cifrele inregistrate in primele sase luni si pentru a trage niste concluzii mai mult sau mai...
de - 20 Iulie 2019
Mazda a publicat recent mai multe informatii cu privire la facelift-ul pregatit pentru Mazda2, acesta primind acum o serie de imbunatatiri destul de interesante. Producatorul nipon ne propune mai multe...
de - 19 Iulie 2019

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare