ANAF vinde masini la licitatie. Cat costa o Skoda Fabia sau o Dacia Logan din 2005?

ANAF Skoda Fabia Dacia Logan

ANAF organizeaza ca in fiecare luna licitatii prin care scoate la vanzare anumite masini ale unor firme cu probleme de ordin financiar. In luna noiembrie, primele licitatii urmeaza sa se desfasoare la Ploiesti si Timisoara.

Cei care isi doresc sa cumpere o masina excelenta se pot prezenta pe 14 noiembrie, de la ora 14:00, la Ploiesti, pe strada Aurel Vlaicu, nr. 22 pentru a putea intra in lupta pentru mai multe modele. Una dintre masinile care se vor vinde acolo va fi o Skoda Fabia din 2005 si o capacitate cilindrica de 1198 cmc pe benzina. Masina de culoare rosie are un rulaj de 276.356 de kilometri, iar licitatia va incepe de la 2.995 de lei + TVA.

Licitatia de la Ploiesti mai aduce in fata o Dacia Logan din 2005 cu o capacitate cilindrica 1390 cmc pe benzina. Masina de culoare albastra este exclenta din punct de vedere tehnic, iar pretul de pornire este de 3.923 de lei + TVA.

D.G.R.F.P. Timisoara va organiza pe 12 noiembrie, de la ora 13:00, prin intermediul AJFP Timis o licitatie in Timisoara pe str. Gheogrhe Lazar, nr. 9B , cam. 107, licitatia unui FORD FIESTA de cu 1399 cmc pe motorina de culoare maro si an de fabricatie 2011. Aceasta masina va avea un pret de pornire de 13.781 lei + TVA.

Agenția Națională de Administrare Fiscală a scos in ultimul an numeroase masini la licitatie dupa ce le-au recuperat de la anumite firme care au intrat in imposibilitate de plata. Numerosi soferi din Romania s-au bucurat in ultimele luni de masini excelente care au fost scoase la licitatie la un pret excelent.

ANAF a scos la licitatie masini ale unor branduri importante precum BMW, Mercedes-Benz, Ford sau Citroen.

Fiscul a inceput sa scoata la vanzare din ce in ce mai multe masini confiscate de la diverse societati care nu si-au platit datoriile. Masinile sunt evaluate de catre un expert si de fiecare data cand nu sunt vandute, pretul lor scade cu 25% pentru urmatoarea licitatie organizata.

ANAF.RO pune la dispozitie toate licitatiile de masini care urmeaza sa fie organizate, iar cei care isi doresc sa se implice o pot face daca au un buget pe masura bunurilor scoase la vanzare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter