Alpine publica primele teasere foto care anunta o noua versiune pentru A110

Alpine publica primele teasere foto care anunta o noua versiune pentru A110

La inceputul acestei saptamani, Alpine a publicat un teaser video care ne transmitea o veste importanta tuturor, si anume o versiune noua a modelului A110. Conform informatiilor care au venit la scurt timp, noua varianta ar urma sa fie prezentata peste numai cateva zile, in cadrul unui eveniment important.

Mai exact, se vorbeste despre data de 16 iunie, noua versiune urmand sa fie prezentata astfel chiar cu ocazia Cursei de 24 de ore de la Le Mans din acest an. Ei bine, se pare ca cei de la Alpine vin acum cu alte cateva surprize pentru noi, despre care vom vorbi pe larg in randurile ce urmeaza!

Oficialii Alpine au publicat acum trei fotografii teaser care anunta, bineinteles, aceasta noua versiune a lui A110 despre care vorbeam in randurile anterioare. Fotografiile publicate acum nu ne lasa sa vedem chiar prea multe, insa ne permit sa observam cateva detalii de la nivelul habitaclului noilor modele. Spre exemplu, putem observa cum prima fotografie publicata scoate in evidenta logo-ul companiei, care este aplicat pe o portiune de material textil.

A doua imagine publicata de cei de la Alpine incerca sa puna accentul pe unul dintre elementele panourilor portierelor. Putem observa astfel ca acesta este realizat din fibra de carbon. In cele din urma, ultima fotografie publicata de cei de la Alpine ne fac atenti asupra cusaturilor de culoare portocalie de la nivelul habitaclului!

Desi nu avem inca prea multe informatii despre aceasta versiune care ne este pregatita de cei de la Alpine pentru modelul A110, pe piata au inceput deja sa circule fel de fel de zvonuri, care mai de care mai interesante! Spre exemplu, unele voci sustin ca aceasta noua versiune va purta numele de A110 Sport (S). Aceleasi voci sustin ca aceasta versiune va fi echipata cu un pachet estetic ceva mai agresiv si ca va beneficia de o masa totala ceva mai mica in comparatie cu actualele versiuni de strada disponibile.

Mergand mai departe cu sirul zvonurilor care fac referire la o posibila versiune A110 Sport, va mai spunem ca exista informatia conform careia aceste versiuni vor fi echipate cu niste suspensii ceva mai ridige. De asemenea, noile modele sportive ar urma sa beneficieze de aportul unui sistem de franare imbunatatit. Nu in ultimul rand, unitatea de motorizarea ar urma sa fie capabila sa produca in cazul noilor modele A110 Sport nu mai putin de 279 de cai putere!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CEA MAI SCUMPA PARCARE DE MASINI DIN LUME
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter