Alfa Romeo pregateste un facelift pentru Stelvio in 2020

Alfa Romeo pregateste un facelift pentru Stelvio in 2020

In ultima vreme nu am avut parte de prea multe informatii noi din tabara celor de la Alfa Romeo, insa se pare ca ni se pregatesc cateva surprize importante. Iar cele mai importante dintre ele au legatura, bineinteles, cu modelul Alfa Romeo Stelvio, cel mai cunoscut model din gama producatorului italian la ora actuala. Si nu numai atat, Stelvio chiar este si cel mai bine vandut model al constructorului.

Conform cifrelor de vanzari inregistrate in 2018, Alfa Romeo Stelvio a fost livrat catre peste 40.000 de clienti din intreaga lume. Haideti sa descoperim impreuna ce surprize ne-au pregatit italienii!

Asa cum probabil ca va amintiti deja foarte bine, Alfa Romeo Stelvio a aparut pe piata in urma cu mai bine de doi ani, in toamna anului 2016. Ei bine, se pare ca cei de la Alfa Romeo se gandesc acum la un facelift care sa improspateze modelul si sa il readuca practic in prezent. Bineinteles, facelift-ul are si rolul de a atrage un pic atentia asupra bolidului in randul fanilor producatorului german. Conform primelor informatii, noul model facelift ar urma sa ajunga pe piata pe parcursul anului urmator. Desi inca nu avem foarte multe informatii oficiale in acest sens, se pare ca deja au fost surprinse cateva fotografii interesante cu Stelvio facelift in teste.

Daca aruncam o privire pe aceste imagini care au aparut deja in presa de specialitate, vom observa ca cei de la Alfa Romeo au preferat sa ii aduca lui Stelvio doar cateva modificari minore, fara a risca o schimbare radicala care sa surprinda pasionatii auto.

Asadar, putem observa la nivelul infatisarii exterioare cateva modificari minore! De asemenea, remarcam ca noile modele vor fi dotate cu faruri noi cu tehnologie full-LED. Conform informatiilor, producatorul italian ar urma sa umble si la nivelul habitaclului, acolo unde vom putea vedea pe viitor un instrumentar de bord complet digital si chiar si un sistem Head-Up Display.

Nu in ultimul rand, se pare ca vom avea cateva modificari si de ordin tehnic. Noul Stelvio facelift va primi, cel mai probabil, un sistem de propulsie mild-hybrid la 48V. In primul rand, noul sistem ar promite ceva mai multa putere pentru modelul italian, dar si reducerea emisiilor de dioxid de carbon. De asemenea, se pare ca cei de la Afla Romeo se gandesc chiar si la o versiune plug-in hybrid pentru Stelvio, care ar urma sa ajunga pe piata undeva in anul 2021.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter