Alfa Romeo ofera reduceri substantiale la WSBK

Pentru a sarbatori titlul de sponsor principal la Campionatul FIM Superbike World si prima runda din Marea Britanie in Donington care va avea loc pe 26 mai, Alfa Romeo lanseaza o super promotie prin care le ofera cumparatorilor sai o reducere suplimentara de 500 de lire sterline pentru toate modelele Giulietta Alfa MiTo.

Reducerea poate fi aplicata si peste alte reduceri deja existente intre 20 si 26 mai. Iubitorii marcii pot profita de aceasta ocazie pentru a cumpara unul dintre cele mai noi modele: Alfa MiTo SBK, MiTo live Limited Edition si noua Giulietta Collezione.

Oferta este valabila si pentru gama eleganta si sportiva, Alfa MiTo; modelul Alfa MiTo Sprint cu trei usi este acum disponibil la doar 139 de lire pe luna, cu reducerea de 500 de lire aplicata. Alfa Romeo intra in al saptelea an ca sponsor de top al WSBK 2013, oferind masina oficiala de siguranta la campionat.

Prima runda din Marea Britanie va porni pe 26 mai de la Donington si se intoarce pe 4 august la Silverstone. Cumparatorii de la eveniment vor primi , pe langa reducerea de 500 de lire, si doua bilete gratuite pentru evenimentul viitor care va avea loc la Silverstone.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter