Alfa Romeo ar putea lansa un nou model in aceasta vara

Anul 2020 este un an important pentru Alfa Romeo, producatorul implinind nu mai putin de 110 ani de existenta. Sa ne asteptam la o surpriza de proportii in aceasta vara de la italieni?!

Alfa Romeo ar putea lansa un nou model in aceasta vara

Italienii de la Alfa Romeo implinesc in aceasta vara 110 ani de la infiintare, ocazie cu care vor organiza un eveniment special in data de 24 iunie, la Milano. Cu aceasta ocazie speciala, producatorul italian ar putea veni in fata fanilor sai cu un model cu totul si cu totul special, care sa marcheze asa cum se cuvine aceasta aniversare istorica. Primele informatii in acest sens au fost publicate recent de o publicatie din presa de specialitate italiana.

Daca ne uitam insa putin in spate, ne vom aduce aminte ca cei de la Alfa Romeo anuntau la sfarsitul anului trecut ca vor adopta o noua strategie in urmatorii ani.

Mai exact, italienii de la Alfa Romeo anuntau ca au luat decizia de a micsora gama de modele planificata anterior. In aceste conditii, pe lista noutatilor importante se mai regaseau doar SUV-ul Tonale si inca un model de tip SUV subcompact complet nou, despre care pana la acest moment nu sunt cunoscute niciun fel de informatii, nici macar numele!

Desi vorbim de o strategie care prevede micsorarea gamei, o publicatie italiana de specialitate sustine ca are informatii conform carora producatorul italian ar pregati lansarea unui model nou in aceasta vara. Acesta ar urma sa fie lansat chiar in data de 24 iunie, in cadrul evenimentului pe care cei de la Alfa Romeo l-au organizat pentru aniversarea celor 110 ani impliniti de la infiintare.

Bineinteles, un astfel de moment s-ar dovedi a fi perfect pentru lansarea unui nou model, insa pana acum nu avem informatii oficiale in acest sens.

Conform publicatiei italiene pe care am mentionat-o in randurile anterioare, in aceasta vara am putea face cunostinta fie cu un concept nou, fie chiar cu versiunea de serie a SUV-ului subcompact despre care aminteam mai devreme. Aceeasi publicatie sustine ca acest nou SUV ar urma sa fie produs pe o platforma a Grupului PSA Peugeot - Citroen, ca urmare a fuziunii dintre acestia si Alianta Fiat - Chrysler.

Presa internationala anunta in urma cu ceva timp ca noul Tonale va fi prezentat oficial in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva, organizat ca de fiecare data in luna martie. Totodata, debutul comercial al acestuia ar urma sa fie programat pentru anul 2021.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter