Alfa Romeo GTL EVO Concept: o masina pe care compania italiana ar trebui sa o produca

Alfa Romeo GTL EVO Concept

Poate ca Sergio Marchionne nu mai conduce Alfa Romeo, dar marca italiana continua sa lanseze masini pline de emotie si de caracter.

Nu uitati ca, anul trecut, producatorul italian a anuntat oficial ca lucreaza si va lansa cat de curand un succesor al senzationalui model 8C Competizione.

In acest moment, din pacate, avem detalii extrem de limitate despre aceasta masina sau despre felul in care va arata. Va putem asigura, totusi, ca nu va avea nimic de-a face cu acest concept.

Gandit de Matteo Gentile, conceptul Gtl Evo are o infatisare destul de ciudata, gratie mai multor caracteristici destul de radicale. Partea din fata, de exemplu, consta in mai multe guri de aer imense si faruri LED extrem de subtiri.

Sa nu uitam nici de aripile foarte serioase dar nici de gura de aer gigantica de sub parbriz, care nu pare sa aiba vreo noima dar, pana la urma, e vorba despre un studiu.

Si pentru ca am vorbit despre parbriz, acesta nu e chiar ceea ce intelegem noi prin termen ci, mai degraba, o bucata curbata de sticla care continua si pe acoperis, dar si pe partile laterale.

Aceasta adevarata "bula" de sticla este acompaniata de un set de camere de mici dimensiuni, care inlocuiesc oglinzile laterale traditionale.

Si pe partea din spate, Alfa Romeo Gtl Evo este la fel de frumos, gratie, in special, liniilor foarte joase ale portbagajului, stopurilor subtiri si difuzorului gigantic.

Nu avem, din pacate, imagini cu interiorul conceptului dar, daca ne luam dupa exterior, si acesta este, foarte probabil, la fel de futuristic. Si la fel de improbabil sa intre vreodata in productia de serie...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter