Alfa Romeo dezvaluie versiunile facelift pentru Giulia si Stelvio

Alfa Romeo revine in fata pasionatilor auto cu cateva surprize interesante, anuntandu-ne ca modelele Stelvio si Giulia au fost restilizate!

2020 Alfa Romeo Giulia/Stelvio Facelift

Giulia si Stelvio sunt, fara nici cea mai mica indoiala, doua dintre cele mai cunoscute modele din gama Alfa Romeo. Giulia este considerat de multi pasionati auto unul dintre cele mai frumoase sedanuri de clasa medie, in timp ce Stelvio este considerat de multi unul dintre cele mai atragatoare SUV-uri de clasa medie.

Ei bine, Alfa Romeo ne anunta acum despre un facelift pe care le-au primit cele doua modele, o veste care nu are cum sa nu ne bucure! Haideti insa sa vedem si care sunt surprizele pe care ni le-au pregatit acestia!

Daca ne uitam la exteriorul celor doua modele, trebuie sa recunoastem ca nu prea ne este deloc usor sa observam schimbarile facute de cei de la Alfa Romeo. Asadar, ne mutam atentia direct catre nivelul habitaclului, acolo unde se regasesc marea majoritate a imbunatatirilor gandite de specialistii Alfa Romeo.

Spre exemplu, cele doua modele se pot lauda acum cu niste sisteme de infotainment noi, care vin la pachet cu o grafica mai buna, cu viteza mai mare de reactie si cu un grad superior de personalizare.

De asemenea, trebuie sa spunem ca acum vorbim si despre niste ecrane touch, cu dimensiuni de 8.8 inci. Lasandu-l la o parte pe acesta, mai putem observa un ecran cu diagonala de 7 inci pe care se regaseste instrumentarul de bord. Tot la nivelul habitaclului, trebuie sa spunem acum ca cei de la Alfa Romeo au apelat la niste materiale si la niste finisaje de o calitate superioara.

Alfa Romeo Giulia si Alfa Romeo Stelvio primesc odata cu acest facelift si un upgrade la nivelul sigurantei pe care le ofera. Cele doua modele beneficiaza acum si de un nivel de autonomie 2, acestea fiind echipate cu urmatoarele tehnologii: Driver Attention Assist, Active Blind Spot Assist, Lane Keep Assist, Intelligent Speed Control si Traffic Sign Recognition. Din punct de vedere tehnic, facelift-ul nu ne aduce niciun fel de surprize, oferta ramanand aceeasi atat pentru Alfa Romeo Giulia, cat si pentru Alfa Romeo Stelvio.

Pana la aceasta ora nu sunt cunoscute preturile la care vor fi comercializate versiunile imbunatatite ale celor doua modele despre care am vorbit in randurile anterioare. Cel mai probabil, acestea vor fi disponibile pe piata auto din tara noastra incepand cu jumatatea anului viitor!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter