A doua generatie Dacia Duster a ajuns la borna de 500.000 de unitati produse la Mioveni

Uzina Dacia de la Mioveni a sarbatorit iesirea din linia de montaj a unui automobil Duster cu numarul 500.000, din a doua generatie a modelului, la doi ani distanta de lansarea sa la Salonul Auto de la Frankfurt. Beneficiarul acestui model, cu numarul 500.000, este un client din Franta, anunta news.ro.

Zilnic, la uzina de la Mioveni se produc 1 400 de masini, din care 1 050 sunt modele Duster. Prima generatie Duster a intrat in fabricatie in anul 2010, iar de atunci, peste 1,7 milioane au fost produse in Romania, la Mioveni. Principalele piete de export sunt Franta, Italia si Spania, gama Dacia fiind comercializata in 44 de tari.

”Duster este un model emblematic din gama Dacia produsa la Mioveni la care contribuie toate echipele Groupe Renault Romania carora le multumesc. Trebuie sa continuam sa fim solidari, responsabili si rigurosi pentru a ne mentine competitivi. Sa fabricam vehicule atractive, de calitate, competitive si apreciate de clientii nostri. Pentru viitorul pe care il construim astazi, in una dintre cele mai importante uzine ale Aliantei Renault Nissan Mitsubishi”, a declarat Miguel Oliver-Boquera, director executiv al Uzinei Vehicule Dacia.

Noul Duster este cel mai vandut SUV pe piata din Romania si al doilea cel mai vandut model pe piata autohtona, dupa Logan. A fost desemnat ”Masina Anului 2018 in Romania”, iar celebra publicatia britanica The Sun i-a acordat titlul "Value Car of the Year” in cadrul unei gale.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter