40 de ani de Caterham se sarbatoresc cu un pachet editie limitata

Se implinesc 40 de ani de la aparitia primului model Caterham. Pentru a marca cum se cuvine acest moment, reprezentantii Caterham il promoveaza pe iconicul Seven cu un pachet editie limitata. Pachetul elegant poate intra in posesia primilor 40 de cumparatori care aleg un Seven si este adaptabil oricarui model din aceeasi gama.

Primul model de Seven a fost lansat de Caterham Cars in 1973, cand primul proprietar, Graham Nearn, a luat drepturile de autor de la modelul Colin Chapman. El a continuat sa promoveze masinile sport, dar niciodata nu a deviat de la ideea originala a lui Chapman de a adauga lumina si de a plasa experienta sofatului in inima procesului de inginerie.

Disponibil pentru cumparatorii din Marea Britanie sau pentru pietele externe de vanzare a automobilelor Caterham, pachetul existent in editie limitata a fost creat pentru a evoca noastalgia de la inceputul lui Seven si include un echipament optional care ar costa in mod normal mii de lire.

El include: sasiul pictat in gri, vopseaua disponibila pe rosu rubiniu, cu dungi personalizate pe capota, scaune din piele, tablou de bord tapitat in piele gri, roti noi de 15 dintr-un aliaj din argint, plus anvelope Z3 Avon.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter