4 in masina: mai ieftin, mai fun si mai eco

Cred ca oricine vrea sa faca economii in zilele noastre, mai ales cei care merg mult cu masina, pentru ca stiu cat combustibil “papa”. Niste oameni destepti s-au gandit cum sa-ti vina in ajutor. Nu conteaza daca esti sofer sau doar calator. Ideea e simpla: cu cat sunt mai multi (maximum patru), cu atat cheltuiala va fi mai mica.

Trebuie sa dai un click pe 4inmasina.ro, setezi de unde vrei sa pleci, care este destinatia finala si data. Apoi apesi pe cautare si astepti. Daca ai noroc, vei gasi un tovaras care va avea un loc liber in masina pentru tine. Deci salvezi cativa banuti, timp, pentru ca sigur vei ajunge mai repede cu masina decat cu autobuzul, plus ca-ti mai faci si prieteni si nu ai cand sa te plictisesti.

Mecanismul este explicat foarte amanuntit in filmuletul de mai jos, dar cel mai bine ar fi sa arunci o privire pe site-ul lor.

Ei bine, acestea fiind spuse, uite cum mai face si Romania un pas spre civilizatie! Astfel, poate vom vedea mai putine masini pe drum. Imediat postez si eu ca plec maine din Bucuresti spre Buzau, sa vedem daca ma insoteste cineva!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter