Volkswagen a lansat modelul pe care îl poți cumpăra cu banii de Dacie

Nemtii au anuntat pretul pe care il va avea noul Volkswagen

2020 VW Jetta VS5

Noul Volkswagen Jetta VS5 are un pret de pornire care se ridica la 11.920 euro, suma pe care incep sa o ofere tot mai multi romani pentru o masina.

Meniul standard are o motorizare turbo de 1.4 litri si 150 de cai putere, conform informatiilor oferite de nemti.

Jetta este modelul low-cost al brandului din Wolfsburg, iar modelul VS5 este primul SUV al celor de la Jetta. Masina este construita pe celebra platforma modulara MQB, automobilul avand o lungime de aproape patru metri si jumatate, fiind comercializat exclusiv pentru piata din China la un pret de pornire de aproap 12.000 de dolari.

Clientii care isi doresc o versiune de top vor trebui sa plateasca aproape 16.000 de dolari, conform mai multor informatii aparute pe piata auto.

Jetta VS5 are un design familiar cu foarte multe elemente interioare si exterioare care au fost imprumutate de la SEAT Ateca. Modelul spaniolilor este construit si el dupa arhitectura MQB, ceea ce face aceasta asemănare logica.

Partea frontala a noului Jetta este compusa dintr-un display tactil de opt inch, suspensie independenta pe ambele punti, iar la versiunile superioare gasim si cruise control adaptiv. Modelul lansat de nemti are o transmisie automata in sase trepte cu un motor de 1.4 si 150 de cai.

Modelul a inceput sa fie deja livrat la inceputul lunii septembrie in China, dar cel putin pentru moment in Europa nu a fost adus. Totusi, Jetta VS5 ar putea avea un impact teribil in industria auto din Europa.

Jetta pregateste si modelul VS7 care va avea si o versiune cu 7 locuril, fiind cel mai probabil un derivat din SEAT Tarrraco. In urmatoarea perioada se discuta si de un VA3, o Jetta clasica, dar cu specificatii pentru piata din China.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter