Suzuki prezinta noul Ignis facelift

Suzuki prezinta noul Ignis facelift

Suzuki Ignis a primit in aceasta saptamana un facelift care aduce in prim plan cateva modificari de ordin estetic si o noua unitate de motorizare de 90 de cai putere cu sistem mild-hybrid.

Suzuki a prezentat la mijlocul acestei saptamani primele fotografii si informatii oficiale cu privire la facelift-ul modelului Ignis. Asa cum stiti deja cel mai probabil cei mai multi dintre voi, actuala generatie Suzuki Ignis a fost lansata in urma cu aproximativ patru ani, ceea ce inseamna ca modelul avea nevoie deja de un mic update, care sa il readuca in atentia pasionatilor auto.

Upgrade de design pentru noul model

Asadar, cei de la Suzuki ne prezinta acum noul Ignis cu o serie de modificari de ordin estetic, cele mai evidente putand fi observate la grila frontala si la barele de protectie din fata si din spate.

Totodata, caroseria noilor modele poate fi vopsita acum in trei nuante noi de culoare: Tough Khaki Pearl Metallic, Caravan Ivory Pearl Metallic si Rush Yellow Metallic.

Avem doua nuante noi disponibile si la nivelul habitaclului, acestea fiind Lazuli Medium Blue Pearl si Medium Grey Metallic. Totodata, mai trebuie sa spunem si ca panoul de instrumente a primit la randul sau o actualizare cu nuante de negru si alb.

Ce motorizari ofera Suzuki Ignis Facelift?

Mergem mai departe catre partea tehnica, acolo unde cei de la Suzuki au mizat de aceasta data pe o unitate de motorizare pe benzina DualJet imbunatatita cu capacitate de 1.2 litri.

Desi oficialii marcii nu au mentionat puterea acestui motor, cel mai probabil vorbim despre o putere de 90 de cai! Totodata, sistemul mild-hybrid a primit acum o baterie Li-Ion mult mai generoasa, de 10 Ah, in crestere cu 7Ah in raport cu ceea ce aveam pana acum. De asemenea, cei de la Suzuki ne mai vorbesc si despre o imbunatatire a consumului.

Tot din punct de vedere tehnic, mai trebuie sa spunem ca cei de la Suzuki au tinut sa precizeze ca acest model facelift al lui Ignis poate fi achizitionat acum de cei interesati si alaturi de o cutie de viteze CVT.

In cazul in care toate aceste modificari si imbunatatiri vi se par interesante, trebuie sa va mai spunem ca noul Suzuki Ignis facelift va fi lansat pe piata in primavara acestui an. Din pacate, pana la aceasta ora nu avem niciun fel de informatii cu privire la preturile la care s-au gandit cei de la Suzuki pentru aceste modele Ignis facelift.

 

VIDEOCLIPUL ZILEI