Skoda a prezentat noul concept Vision IN

Skoda a publicat recent primele fotografii si informatii cu privire la noul concept Vision IN, prototip care va sta la baza unui viitor SUV de serie care va fi comercializat exclusiv pe piata auto din India.

2020 Skoda Vision IN Concept

Cu ocazia Delhi Auto Expo, cehii de la Skoda au prezentat in premiera conceptul Vision IN, prototip care va sta la baza dezvoltarii unui SUV de serie care va fi disponibil incepand cu anul viitor doar in India.

Conform informatiilor pe care le avem, conceptul Vision IN are o lungime de 4.256 de mm si o inaltime de 1.589 de mm, in timp ce ampatamentul acestuia ajunge la o valoare de 2.671 de mm. Totodata, trebuie sa spunem ca acest concept are la baza o versiune speciala a platformei MQB-A0, platforma care este folosita in cadrul Grupului Volkswagen.

Cehii ne propun cateva surprize interesante si la exterior, acolo unde putem vedea cateva lucruri noi in peisaj. Spre exemplu, grila frontala a conceptului dispune de elemente din cristal si este iluminata. De asemenea, manerele portierelor au fost ascunse in caroserie. Totodata, logo-ul constructorului de pe capota si numele acestuia, care este amplasat pe hayon, sunt, de asemenea, iluminate.

Tot la acest capitol mai putem spune ca Vision IN ne este prezentat cu o capota de dimensiuni generoase, cu prize de aer mari si cu proiectii cromate. In spate, observam niste stopuri inspirate de cele pe care le regasim la ora actuala in gama de SUV-uri a producatorului. Nu in ultimul rand, conceptul este echipat cu o serie de jante cu dimensiuni de 19 inci, care beneficiaza de un design special.

La nivelul habitaclului regasim o atmosfera foarte moderna, chiar daca o serie de elemente de la nivelul bordului au fost imprimate folosind o serie de tehnologii provenite din arta indiana. De asemenea, observam un instrument digital de bord care arata foarte bine si un ecran central cu o diagonala de 12.3 inci.

Din punct de vedere tehnic, prototipul care a fost prezentat recent in India a fost echipat cu o unitate de motorizare pe benzina TSi cu capacitate de 1.5 litri, capabila sa dezvolte 150 de cai putere si un cuplu maxim de 250 Nm. Transmisia este asigurata prin intermediul unei cutii automate DSG cu sapte trepte. Cu o asemenea echipare tehnica, Vision IN poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 8.7 secunde, in timp ce viteza maxima pe care o poate atinge este de 195 km/h.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Skoda

Newsletter