Skoda a publicat preturile pentru noua generatie Octavia

Skoda a publicat recent lista de preturi pentru modelele Octavia de generatie noua, cel mai accesibil model plecand de la un pret de 22.439 de euro, cu toate taxele incluse.

2020 Skoda Octavia

Finalul anului trecut ne aducea in prim plan noua generatie a modelului Skoda Octavia, cel mai cunoscut si cel mai bine vandut model din gama producatorului ceh cu sediul la Mlada Boleslav. Asa cum aflam cu totii la acea vreme, noile modele au crescut in dimensiuni, au primit un design nou si un interior cu note mult mai moderne.

De asemenea, din punct de vedere tehnic, noua generatie a lui Skoda Octavia ne-a adus la pachet si versiuni plug-in hybrid. Ei bine, se pare ca in cele din urma avem si preturile la care vor fi comercializate noile modele pe piata auto din tara noastra!

Cea mai accesibila versiune pentru care puteti opta este cea echipata cu o unitate de motorizare pe benzina, cu capacitate de 1.5 litri, capabila sa dezvolte 150 de cai putere. Pretul comunicat de cei de la Skoda pentru aceasta versiune este de 22.439 de euro, cu toate taxele incluse.

Conform anuntului producatorului ceh, pentru moment, aceasta este singura versiune cu echipare pe benzina care va fi disponibila. Insa, pentru cei dispusi sa mai astepte, cei de la Skoda vor introduce in gama si un motor cu capacitate de 1.0 litri, capabila sa dezvolte 110 cai putere. De asemenea, tot ceva mai tarziu va fi introdus in gama si un propulsor cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa genereze 190 de cai putere.

Clientii din tara noastra care isi doresc o motorizare de tip diesel pentru aceasta noua generatie a lui Skoda Octavia vor putea opta pentru unitatea de motorizare cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte fie 115, fie 150 de cai putere. Prima versiune este echipata cu o transmisie manuala cu sase trepte, pretul acesteia pornind de la 23.143 de euro alaturi de nivelul de echipare Ambition. Pentru nivelul de echipare Style va trebui sa platiti ceva in plus, pretul fiind de 25.021 euro.

Versiunea de 150 de cai putere vine la pachet insa cu o cutie automata cu sapte rapoarte, pretul acesteia pornind de la 26.243 de euro *nivel de echipare Ambition) si ajungand pana la 28.121 de euro (Style).

In cele din urma, ne vedem nevoiti sa va mai informam si ca pentru moment, varianta de motorizare 2.0 TDI de 200 de cai putere si versiunile plug-in hybrid nu sunt disponibile pentru comanda!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: X-Tomi Design

Newsletter