Renault prezinta noua generatie Zoe - schimbari importante la toate capitolele

2020 Renault ZOE

Renault a prezentat la inceputul acestei saptamani noua generatie a modelului electric Zoe, update-ul in cauza fiind indelung asteptat de fanii hatchback-ului. Producatorul francez ne-a oferit acum toate informatiile necesare despre aceasta noua generatie, dupa ce in ultima perioada pe piata aparusera o serie de zvonuri destul de interesante, dar si o fotografie “scapata”. Noua generatie vine la pachet cu o serie de schimbari importante atat la nivel exterior, cat si la interior, dar si la nivel tehnic. Asadar, nu va mai tinem in suspans si trecem direct la treaba!

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, noile modele Renault Zoe au primit o serie de modificari la nivelul partii frontale. Spre exemplu, putem observa anumite schimbari atunci cand ne uitam la capota si la bara frontala de protectie, care acum a primit mai multe insertii cromate. De asemenea, tot in partea din fata putem vedeam acum un logo Renault de dimensiuni ceva mai mari.

Nu in ultimul rand, trebuie sa remarcam si noua semnatura in forma literei C a farurilor LED, similara cu cea pe care am putut-o vedea si pe alte modele prezentate de cei de la Renault in ultima perioada! Noile modele pot fi echipate cu jante cu dimensiuni de 15, 16 sau chiar 17 inci. De asemenea, mai trebuie sa spunem ca noua generatie a primit si trei noi culori care pot fi alese pentru caroserie, si anume Bleu Celadon, Rouge Flamme si Blanc Quartz.

La nivelul habitaclului, observam in primul si primul rand un ecran cu diagonala de 10 inci, oferit inca de la echiparea de baza. De asemenea, instrumentarul de bord digital este completat cu un ecran multimedia cu o diagonala de 9.3 inci, amplasat in partea centrala.

Prin intermediul acestuia, soferul poate controla principalele setari ale masinii, inclusiv sistemele de asistenta. Din punct de vedere al conectivitatii, noile modele beneficiaza atat de suport Android Auto, cat si de suport Apple Car Play. Tot la interior au mai fost introduse si un plafon cu iluminare LED, doua prize USB pentru scaunele din spate sau un sistem de incarcare wireless a telefonului.

Noua generatie Renault Zoe va fi disponibila in doua versiuni de motorizare. Prima dintre ele presupune o unitate de 80 kW, echivalentul a 109 cai putere. Versiunea de top va fi echipata insa cu un motor de 100 kW, adica echivalentul a 136 de cai putere. Viteza maxima in acest caz este de 140 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h va fi posibil de realizat in mai putin de 10 secunde! Totodata, noua generatie aduce si o autonomie ceva mai ridicata, care ajunge acum pana la 390 de kilometri conform standardului WLTP.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Renault

Newsletter