Porsche Panamera a primit o editie aniversara la 10 ani de la lansare

Porsche a prezentat recent primele fotografii si detalii oficiale cu privire la editia aniversara pregatita pentru modelul Panamera, model care a implinit in acest an varsta de 10 ani.

2020 Porsche Panamera 10 Years Edition

In urma cu zece ani, in primavara lui 2009, Porsche prezenta in Shanghai prima generatie a modelului Panamera, un model care in ziua de astazi nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare printre pasionatii auto. Porsche Panamera a fost primit cu bratele deschise de fanii constructorului german inca de la momentul prezentarii sale, beneficiind totodata de o primire pozitiva si din partea specialistilor din presa de specialitate.

Lucrurile au mers bine pentru Panamera, iar dupa sapte ani am facut cunostinta cu o noua generatie de modele. Daca vreti sa ne uitam un pic si la cifre, trebuie sa spunem ca prima generatie a lui Panamera a raportat nu mai putin de 161.700 de comenzi, in timp ce pentru cea de-a doua generatie au fost inregistrate pana la aceasta ora putin peste 89.000 de comenzi din toate colturile lumii.

Cu asemenea cifre pe tapet, nu putem sa nu recunoastem ca Panamera este un model extrem de important pentru cei de la Porsche, cifrele de vanzari stand drept dovada in acest sens.

Aniversand acum un deceniu de prezenta pe piata auto, Panamera primeste in dar de la cei de la Porsche un model editie speciala. Modelul aniversar a fost deja botezat Panamera 10 Years, urmand sa fie disponibil atat intr-o versiune normala de caroserie, cat si intr-o versiune Sport Turismo.

De asemenea, am mai aflat recent de la oficialii Porsche ca cei care sunt interesati de aceste modele editie aniversara vor avea la dispozitie motorizarile disponibile pe variantele Panamera 4, respectiv Panamera 4 E-Hybrid.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, editia speciala Panamera 10 Years este echipata cu un nou set de jante cu dimensiuni de 21 de inci, vopsite in nuanta White Gold.

Bineinteles, aceste modele vor fi echipate si cu un logo special “Panamera 10”, care va fi amplasat pe usile laterale, pe praguri si chiar si pe plansa de bord, in dreptul pasagerului din dreapta.

La interior mai regasim cateva elemente care ne sunt prezentate in aceeasi nuanta White Gold despre care vorbeam in randurile anterioare.

Nu in ultimul rand, mai trebuie sa spunem ca modelele editie speciala vor fi echipate inca din standard cu suspensiile adaptive cu sistemul Porsche Active Suspension Management si cu tehnologia Power Steering Plus. De asemenea, aceste modele vor fi dotate cu un plafon panoramic, cu scaune Comfort incalzite si cu un sistem audio Bose Surround Sound.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Behance.net

Newsletter