Peugeot a prezentat noul pick-up Landtrek

Francezii de la Peugeot au prezentat fotografii si detalii tehnice pentru noul pick-up Landtrek, model care urmeaza sa fie comercializat atat in America de Sud, cat si pe continentul african.

2020 Peugeot Landtrek

Peugeot si-a propus sa se extinda si sa isi creasca vanzarile pe pietele auto din afara Batranului Continent, drept pentru care vorbim acum despre un prim model care ar urma sa fie disponibil exclusiv in Africa si in America de Sud. Mai exact, este vorba despre noul pick-up Landtrek, un model despre care acum avem primele informatii.

Pentru inceput, aflam de la francezi ca acesta va fi disponibil in versiuni cu cabina unica (5.39 metri), cu cabina dubla (5.33 metri), respectiv cu cabina sasiu. De asemenea, mai stim ca latimea acestui model este de 1.92 metri. Capacitatea de incarcare poate ajunge la cel mult 1.2 tone, capacitatea de tractare ajungand la 3 tone.

La nivelul habitaclului, noul pick-up al celor de la Peugeot imprumuta ecranul touch cu diagonala de 10 inci de la modelul Peugeot 508. Scaunele de pe puntea spate pot suporta o incarcare de pana la 100 de kilograme atunci cand sunt rabatate. Mai trebuie sa spunem si ca garda la sol ajunge la cel mult 235 de mm.

Modelul poate fi dotat cu pana la patru camere video, printre ele numarandu-se si o camera video dedicata mediului off-road, care este amplasata in oglinda laterala de pe partea pasagerului din dreapta.

Noul Landtrek poate fi echipat in primul rand cu o unitate diesel cu capacitate de 1.9 litri, capabila sa dezvolte 150 de cai putere si un cuplu maxim de 350 Nm, versiune care poate beneficia de o cutie de viteze manuala cu sase trepte. Totodata, mai avem si un propulsor pe benzina cu capacitate de 2.4 litri pentru cei interesati, capabil sa genereze 210 cai putere si un cuplu maxim de 320 Nm.

In cazul acestei ultime versiuni, clientii pot opta si pentru o cutie automata de viteze, tot cu sase trepte. Noul Landtrek este disponibil in configuratii 4x2, respectiv 4x4. Noul pick-up al francezilor de la Peugeot nu sta rau nici atunci cand vine vorba despre siguranta activa pe care o ofera, printre sistemele disponibile regasindu-se Hill Descent Control sau Lane Departure Warning.

Avem, asadar, in fata noastra un model destul de interesant dezvoltat de cei de la Peugeot, dar care urmeaza sa fie comercializat doar in Africa si in America de Sud.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter