Ce pret de pornire are Opel Grandland X Plug-in Hybrid in Romania

Inceputul lunii februarie ne aduce in prim plan de la cei de la Opel lista de preturi pentru modelele Grandland X Hybrid, respectiv Grandland X Hybrid4, acestea putand fi comandate si din tara noastra incepand de acum.

Opel Grandland X Hybrid, disponibil in Romania

Anul trecut ne-a adus surprize importante din partea celor de la Opel in gama Grandland X, germanii lansand doua versiuni plug-in hybrid. Clientii de pe piata auto din tara noastra pot comanda acum cele doua modele lansate in 2019, acestea primind deja si preturile de la cei de la Opel! Grandland X plug-in hybrid este disponibil in doua versiuni, asa cum probabil ca cei mai multi dintre voi stiti deja la acest moment.

Ce motorizari ofera Opel Grandland X

Prima dintre aceste versiuni este echipata cu o unitate de motorizare pe benzina, cu capacitate de 1.6 litri, capabila sa dezvolte 180 de cai putere, alaturi de care se gaseste un motor electric de 110 cai putere.

Citeste si: Intrebarea tuturor romanilor: ce fel de masina e cel mai ieftin de intretinut? Dacia, Skoda, Renault sau Opel?

In total, acest sistem plug-in hybrid poate genera nu mai putin de 224 de cai putere si un cuplu maxim de 360 Nm. Resursele sunt livrate catre puntea fata prin intermediul unei transmisii automate, cu opt trepte. Totodata, aceasta versiune se lauda cu autonomie electrica de pana la 57 de kilometri, masurata conform standardului WLTP.

A doua versiune cu care am facut cunostinta in anul 2019 se numeste Grandland X Hybrid4 si este echipata cu aceeasi unitate de motorizare pe benzina de 1.6 litri despre care vorbeam si mai devreme, dar care ofera in acest caz nu mai putin de 200 de cai putere. Alaturi de acesta stau doua unitati de motorizare electrice, cate unul amplasat pe fiecare punte.

Astfel, cel montat pe puntea fata ofera 110 cai putere, in timp ce cel de pe puntea spate genereaza 113 cai putere. In total, acest sistem este capabil sa dezvolte nu mai putin de 300 de cai putere si un cuplu maxim de 450 Nm, resursele fiind gestionate tot de o cutie de viteze automata cu opt trepte. Autonomia electrica in cazul acestei versiuni este de pana la 50 de kilometri.

Ce pret are un Opel Grandland X Hybrid in Romania

Ei bine, acum ca ne-am adus aminte ceea ce ne ofera ambele versiuni plug-in hybrid introduse anul trecut in gama Grandland X, haideti acum sa vedem si care sunt preturile stabilite de cei de la Opel pentru clientii din tara noastra.

Opel Grandland X Hybrid porneste, in Romania, de la un pret de 35.750 de euro, versiune echipata cu nivelul de echipare Enjoy. Apoi, aceeasi versiune mai este oferita si alaturi de alte trei niveluri de echipare superioare: Design Line - 37.350 euro, Innovation - 37.750 euro, respectiv Ultimate - 39.550 euro.

In cele din urma, versiunea Opel Grandland X Hybrid4 este ofeirta de cei de la Opel doar alaturi de nivelurile de echipare superioare Innovation si Ultimate. Astfel, preturile pornesc de la 43.700 de euro si pot ajunge pana la 45.500 de euro.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Irmscher

Newsletter