Nokian prezinta noile anvelope pentru iarna Snowproof P

Producatorul scandinav de anvelope premium Nokian Tyres anunta lansarea unei noi anvelope UHP pentru iarna, considerata de specialisti ca fiind ideala pentru zona centrala a continentului european.

Nokian prezinta noile anvelope pentru iarna Snowproof P

Conform producatorului, noile anvelope Nokian Snowproof P sunt o combinatie sportiva si moderna de manevrabilitate de inalta performanta si aderenta fiabila pe timp de iarna.

Mai exact, vorbim despre niste anvelope care ne sunt prezentate ca fiind perfecte pentru schimbarile bruste ale benzii si pentru drumurile acoperite cu lapovita si ninsoare. Noul concept Alpine Performance de la Nokian Tyres ofera siguranta pentru condusul de zi cu zi datorita tractiunii avansate, distantelor de oprire mai scurte si sigurantei imbunatatite.

Nokian Snowproof P - anvelope de iarna pentru conditii imprevizibile

Pentru un autovehicul, anvelopele de iarna sunt extrem de importante in anotimpul rece, peste 60% dintre soferi europeni constientizand acest lucru. Spre exemplu, 70% dintre soferi considera ca manevrabilitatea in conditii de iarna si aderenta acestora sunt unele dintre cele mai importante caracteristici care trebuie indeplinite de niste anvelope.

Citeste si: Explicam eticheta energetica a anvelopei. Ce sunt aderenta pe teren umed, consumul de combustibil si nivelul de zgomot?

Noile anvelope Nokian Snowproof P sunt oferite in categoriile de viteza H (210 km/h), V (240 km/h) si W (270 k /h), acoperind nu mai putin de 55 de produse, cu dimensiuni de la 17 la 21 de inci. Noile anvelope vor fi disponibile pe piata pentru cei interesati incepand cu toamna acestui an.

Asa cum stim cu totii, conditiile meteo din timpul iernii sunt extrem de imprevizibile, totul putandu-se schimba de la o zi la alta. In aceste conditii, siguranta ne este oferita tocmai de niste anvelope care ne ofera siguranta.

Noul concept Alpine Performance utilizat la aceste anvelope Nokian Snowproof P asigura un mix de aderenta fiabila pe timp de iarna si de senzatie de condus predictibila si echilibrata. Conceptul consta intr-un model de rulare optimizat imbinat cu striatii dense, special adaptate, si noul compus Alpine Performance.

Siguranta pe drumuri alunecoase acoperite cu zapada

Anvelopele Nokian Snowproof P ofera, totodata, siguranta pe drumuri alunecoase, acoperite cu lapovita sau cu zapada. Pentru a imbunatati si mai mult proprietatile anvelopei pe carosabil umed, noul compus din cauciuc Alpine Performance este proiectat pentru o gama larga de temperaturi. Astfel, anvelopele Nokian Snowproof N exceleaza in zilele de iarna aspre si reci. Insa, marele avantaj este reprezentant de faptul ca tot aceste anvelope ofera performanta constanta si pe vreme mai blanda.

Anvelopele Nokian Snowproof N au fost testate si de campionul mondial de Formula 1, Mika Hakkinen, acesta fiind impresionat de produsul scandinavilor. Fostul pilot de Formula 1 considera ca anvelopele Nokian Snowproof P este o combinatie perfecta de performanta ridicata si senzatie de conducere placuta. Mai mult decat atat, el apreciaza siguranta si usurinta sofatului de zi cu zi.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Nokian

Newsletter