Noul Nissan Patrol 2020: un aer mai proaspat si mai multa tehnologie!

Noul Nissan Patrol 2020: un aer mai proaspat si mai multa tehnologie!

Ce a schimbat Nissan la noua generatie Patrol 2020?

Suntem convinsi ca veti fi de acord cu noi cand spunem ca modelul Nissan Patrol a intrat in istorie ca fiind un SUV dur si foarte bine echipat, asa ca nu ne-a mirat prea tare ca producatorul japonez a decis sa schimbe cate ceva la versiunea pentru anul 2020.

Este vorba despre o noua generatie, ceva mai aratoasa, care castiga destul de mult la capitolul tehnologie si lux, in asa fel incat pasagerii sa se bucure de si mai multa siguranta si confort.

La exterior, trebuie sa recunoastem ca si noua generatie Patrol pastreaza aparentele si formele care l-au facut cunoscut. E adevarat, producatorul japonez a lucrat la o noua grila frontala, care are forma literei „V” si foloseste o sectiune importanta din partea de jos a botului.

In acelasi timp, luminile de zi au aceeasi forma ca pe actuala generatie, dar se intind putin si pe partile laterale ale masinii. Designerii marcii au reusit chiar sa incorporeze bara din fata in restul partii frontale cu ajutorul unor elemente care se extind pana la farurile modelului.

Nu acelasi lucru se intampla pe partea din spate, unde modificarile sunt minore. Ceea ce am remarcat aici sunt noile stopuri ale masinii, care sunt dotate cu semnalizatoare secventiale.

Pe de alta parte, interiorul noii generatii Patrol arata mult mai luxos decat cel de pe actualul model, in special datorita finisajelor propuse de producator, printre care cusaturile sub forma de diamante sau scaunele din piele matlasata.

In plus, in cabina este, in aceasta noua configuratie, mult mai liniste. Pe consola centrala, ne intalnim cu o pereche de monitoare, asa ca pe cel de sus ne intalnim cu sistemul GPS iar pe cel de jos cu o gramada de alte informatii, printre care si cele legate de climatizare.

Noul sistem de infotainment al masinii beneficiaza atat de conectivitate Apple CarPlay cat si Android Auto. Nu lipseste, binenteles, o suita extinsa de sisteme de siguranta, care include un sistem de franare de urgenta inteligent, cu detectare a pietonilor, dar si unul inteligent de avertizare in cazul unei coliziuni frontale.

Noul Patrol 2020 va fi echipat standard cu un propulsor V6 de 4,0 litri, care produce 275 de cai si un cuplu-forta de 394 Newtoni-metri.

Cu toate acestea, cei interesati pot opta pentru un motor V8 de 5,6 litri, care produce 400 de cai putere si un cuplu-forta de 560 Nm. Aceasta versiune a masinii va fi disponibila cu un nou sistem de control adaptiv al suspensiilor gandit de cei de la Nissan, cunoscut sub numele Hydraulic Body Motion Control.

Masina va fi vanduta, in premiera, spre finalul acestei luni, in Orientul Mijlociu.

VIDEOCLIPUL ZILEI