Ce pret are, de fapt, noul Nissan Juke in Romania?

Toamna anului trecut ne aducea in prim plan primele fotografii cu modelele de generatie noua Nissan Juke, modele care incepand de acum pot fi cumparate si de pe piata auto din tara noastra.

Ce pret are, de fapt, noul Nissan Juke in Romania?

Asa cum probabil ca va aduceti aminte, oficialii Nissan ne-au prezentat noua generatie a lui Juke in toamna anului trecut, atunci cand am aflat ca aceste noi modele ne propun un design imbunatatit, dimensiuni exterioare ceva mai mari si un habitaclu redesenat si upgradat.

Ei bine, oficialii Nissan ne anunta acum ca noul Juke poate fi comandat si de pe piata auto din tara noastra, acestia publicand cu aceasta ocazie si lista de preturi pentru clientii romani.

Constructorul nipon ofera clientilor din tara noastra doar unitatea de motorizare de 1.0 litri, capabila sa dezvolte 117 cai putere si un cuplu maxim de 180 Nm. Transmisia se face in acest caz fie prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte, fie cu ajutorul unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Pretul de pornire pentru un Nissan Juke in Romania

Totodata, trebuie sa mai spunem ca cei de la Nissan ne propun nu mai putin de cinci niveluri de echipare pentru noul Juke. Astfel, in functie de ceea ce isi doresc, clientii romani vor avea de ales intre nivelurile de echipare Visia, Acenta, N-Connects, Tekna si N-Design.

Citeste si: Top 5 cele mai fiabile masini second hand pe care sa le cumperi in 2020

Versiunea Nissan Juke echipata cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte porneste pe piata din tara noastra de la un pret de 17.200 de euro, cu toate taxele incluse. Acesta este pretul pentru nivelul de echipare de baza - Visia. Cei care isi doresc insa ceva mai mult, pot merge mai departe catre nivelurile de echipare superioare.

Astfel, nivelul de echipare Acenta va scoate din conturile celor interesati 19.900 de euro, in timp ce clientii care isi doresc nivelul N-Connects vor avea de platit o suma de 21.380 de euro.

In cele din urma, preturile pot ajunge pana la 22.790 de euro (Tekna), respectiv 24.059 euro (N-Design).

Care este cea mai scumpa versiune Nissan Juke

Versiunea Nissan Juke echipata cu o transmisie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj porneste direct de la 21.500 de euro, nivelul de echipare de baza in acest caz fiind Acenta.

Cei interesati de mai multe dotari incluse pot apela la nivelul de echipare de mijloc, N-Connections, care are un pret de 22.980 de euro.

In cele din urma, cei mai pretentiosi isi pot indrepta atentia catre nivelurile de echipare superioara, preturile ajungand in acest caz pana la 24.590 de euro (Tekna), respectiv pana la 25.660 de euro (N-Design). Afla totul si despre noul Nissan Ariya, primul SUV electric al producatorului nipon!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter