2020 Mazda 2 Facelift: preturi in Romania

Noul Mazda 2 facelift este disponibil si pe piata auto din tara noastra, producatorul nipon anuntand ca cea mai accesibila versiune porneste de la putin peste 14.000 de euro.

2020 Mazda2 Facelift

Mazda a publicat la inceputul acestei saptamani lista de preturi pentru noul Mazda2 Facelift, model pe care l-am vazut pentru prima data la jumatatea anului trecut, atunci cand oficialii companiei au publicat primele imagini cu acesta.

Asa cum probabil ca va aduceti aminte de la acel moment, cei de la Mazda ne aduc in prim plan odata cu acest facelift o serie de modificari minore la nivel estetic si mai multe tehnologii moderne si sisteme noi de asistare care sa faca din Mazda 2 un model mai actual si in ton cu ultimele tendinte.

Pe plan european, noul Mazda 2 facelift va fi disponibil din punct de vedere tehnic exclusiv alaturi de unitatea de motorizare Skyactiv-G de 1.5 litri, capabila sa dezvolte 90 de cai putere. Motorul este cuplat la o cutie manuala de viteze, cu sase trepte. In aceste conditii, noul Mazda 2 facelift promite o acceleratie de la 0 la 100 km/h posibil de realizat intr-un timp de 9.8 secunde. Totodata, viteza maxima la care veti putea ajunge la volanul acestui model se va opri in dreptul valorii de 183 km/h.

Clientii de pe piata auto din tara noastra vor avea de optat pentru unul dintre cele trei niveluri de echipare puse la dispozitie de cei de la Mazda pentru acest facelift: Challenge, Takumi si Takumi Plus.

Conform listei de preturi publicate de cei de la Mazda, cea mai accesibila versiune porneste de la un pret de 14.190 de euro, cu toate taxele incluse.

Nivelul de echipare Challenge promite o lista de dotari foarte bine pusa la punct, printre acestea putand enumera inchiderea centralizata, geamurile electrice fata si spate, volanul imbracat in piele, sistemul mild-hybrid, sistemul G-Vectoring Control, cruise control, sistemul de asistenta la pornirea in rampa, farurile cu LED si jantele din otel cu dimensiuni de 15 inci.

Pentru cei care isi doresc insa ceva mai multe dotari optionale incluse, cei de la Mazda ne prezinta nivelurile de echipare superioare Takumi, respectiv Takumi Plus. Clientii care vor opta pentru nivelul de echipare Takumi vor scoate din buzunare 16.190 de euro, in timp ce cei care vor dori nivelul de echipare Takumi Plus vor avea de platit o suma de 16.690 de euro.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Mazda

Newsletter