Imbunatatiri pentru noul Jaguar F-Type Facelift

Jaguar a publicat recent primele fotografii si informatii cu privire la F-Type facelift, constructorul britanic pregatindu-ne cateva surprize extrem de interesante la mai multe capitole!

2020 Jaguar F-Type Facelift

La finalul lunii trecute, britanicii de la Jaguar publicau un teaser video prin care era anuntata lansarea facelift-ului F-Type, un model foarte iubit de fanii producatorului. Asa cum stiam deja, F-Type va fi disponibil in continuare atat in versiuni Coupe, cat si in versiuni Convertible, acestea putand fi deja comandate de cei interesati. Pana atunci insa, haideti sa descoperim impreuna care sunt surprizele pe care ni le propun cei de la Jaguar odata cu lansarea acestui facelift care se anunta extrem de interesant!

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, cei de la Jaguar ne propun in primul si primul rand cateva modificari importante la nivelul partii frontale. La o prima privire putem observa niste faruri noi, o capota care a fost restilizata, prize de aer complet redesenate si chiar si o grila frontala de dimensiuni ceva mai generoase.

De asemenea, in partea din spate putem observa acum niste stopuri usor modificate si un difuzor imbunatatit, care va avea forme diferite in functie de motorizarea alesa de fiecare. Nu in ultimul rand, trebuie sa mai spunem ca facelift-ul vine la pachet si cu un set de jante noi, cu dimensiuni de 20 de inci.

La nivelul habitaclului, Jaguar F-Type facelift primeste un instrumentar de bord digital cu o diagonala de 12.3 inci, care va putea fi personalizat in functie de nevoile fiecarui sofer. De asemenea, sistemul de infotainment este compatibil acum atat cu Apple Car Play, cat si cu Android Auto. In plus, acesta poate primi acum update-uri over-the-air!

Mergem acum catre capitolul legat de motorizari, acestea urmand sa fie diferite in functie de regiune. Spre exemplu, pentru clientii europeni, cei de la Jaguar propun o unitate cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 300 de cai putere, respectiv doua unitati V8. Prima dintre ele se va putea lauda cu 450 de cai putere, propulsorul putand fi disponibil pentru cei interesati si in versiunea cu tractiune integrala.

Varful de gama V8 de 5.0 litri va oferi insa nu mai putin de 575 de cai putere, aceasta versiune fiind disponibile exclusiv alaturi de un sistem de tractiune integrala. Pentru celelalte piete, F-Type facelift va fi disponibil si alaturi de un motor V6 capabil sa genereze nu mai putin de 380 de cai putere.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter