Preturi: Noul Honda Jazz este disponibil in Romania si eligibil prin Programul Rabla 2020!

Honda a anuntat ca modelul Jazz va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie 2020, insa mai interesant este faptul ca noul model va fi disponibil doar cu sistem de propulsie Hybrid e:HEV. Pretul nu este mare, iar modelul este eligibil pentru Programul Rabla si beneficiaza de Eco Bonus.

Preturi: Noul Honda Jazz este disponibil in Romania si eligibil prin Program Rabla 2020!

Modelul Honda Jazz ajunge in sfarsit si in tara noastra, iar reprezentantii producatorului nipon ne-au anuntat ca modelul va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie 2020.

Vestile bune continua, pentru ca modelul Jazz este eligibil prin Programul Rabla si beneficiaza de Eco Bonus. Preturile nu sunt nici ele mari si va vom da toate detaliile.

Honda Jazz disponibil doar cu sistem de propulsie Hybrid e:HEV

Un lucru foarte interesant este faptul ca producatorul va oferi modelul Honda Jazz, in Romania, doar in versiunea cu sistem de propulsie Hybrid e:HEV. Acest motor hibrid avansat a fost conceput pentru a oferi un nivel ridicat de performante si eficienta.

Citeste si: Honda Sensing - aura de protectie din Japonia

Conform producatorului, sistemul de propulsie Hybrid e:HEV vine cu doua motoare electrice compacte, care sunt conectate la un motor pe benzina DOHC i-VTEC de 1.5 litri, o baterie litiu-ion, dar si o transmisie inovatoare cu raport fix.

Puterea totala oferita de sistemul hibrid este de 109 cai putere, iar performantele nu sunt deloc dezamagitoare: 0-100 km/h in 9.4 secunde si o viteza maxima de 175 km/h. Eficienta este si ea impresionanta: un consum de combustibil de 4.5 litri/100 km (WLTP) si emisii de CO2 de la 102 g/km (WLTP).

La fel ca celelalte modele hibrid de la Honda, Jazz ofera trei moduri de functionare: Electric, Hybrid si Drive. In modul electric se folosesc doar bateria litiu-ion si motorul electric de propulsie, modul Hybrid angreneaza si motorul termic care furnizeaza energia motorului electric, iar modul Drive foloseste doar motorul termic.

Bineinteles, eficienta in oras este obtinuta folosind modurile Electric si Hybrid. Modul Electric este de asemenea activ atunci cand masina decelereaza si colecteaza energie prin franare regenerativa pentru a reincarca bateria. Motorul electric are pana la 13.300 rpm si genereaza un cuplu maxim de 253 Nm.

Dupa cum am spus, modelul Jazz inlocuieste transmisia conventionala cu un angrenaj planetar cu un singur raport fix. Sistemul Honda este mai compact si mai rafinat decat un eCVT planetar care se gaseste de obicei in alte vehicule hibride.

Preturi Honda Jazz in Romania! Eligibil prin Programul Rabla 2020!

Honda Jazz va fi disponibil in Romania, dupa cum am spus, incepand cu luna iulie 2020. Doua variante de echipare vor fi oferite: Elegance si Executive.

Modelul Honda Jazz Elegance are un pret de pornire de 23.850 euro, iar modelul Jazz Executive costa de la 25.350 euro. Bineinteles ca puteti opta si pentru un model Honda Civic!

Primele modele vor fi disponibile pentru livrare incepand cu luna iulie 2020, dar mai interesant este faptul ca Jazz este eligibil pentru Programul Rabla si beneficiaza de Eco Bonus.

Sistemul Honda SENSING devine si el dotare standard pe toate variantele de echipare Honda Jazz si vine cu o suita modernizata de tehnologii avansate de siguranta si sisteme de asistenta pentru sofer.

Pentru cei ce nu stiu, Honda SENSING ofera o camera video cu vedere frontala care imbunatateste campul vizual, sistem de franare pentru atenuarea coliziunii ce a fost imbunatatit cu functionarea pe timp de noapte si poate evita o coliziune atunci cand o masina de pe contrasens apare in fata sau vireaza prin fata.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter