Honda Civic primeste un facelift care aduce modificari minore de ordin estetic

La mai bine de trei ani de la lansarea celei de-a zecea generatii Civic, oficialii Honda anunta la mijlocul acestei saptamani o serie de imbunatatiri pregatite pentru acest model!

2020 Honda Civic Facelift

Sfarsitul acestui an ne aduce un facelift discret pentru cea de-a zecea generatie a bine cunoscutului model Honda Civic, producatorul nipon prezentandu-ne acum mai multe imbunatatiri de ordin estetic si alte surprize. Asadar, haideti sa aflam impreuna care sunt noutatile cu care se prezinta acest Honda Civic facelift in fata noastra!

Honda a publicat la mijlocul acestei saptamani cateva fotografii care scot in evidenta modificarile de ordin estetic de care vorbeam in randurile anterioare. In primul rand, putem observa cateva modificari la nivelul grilei frontale. Totodata, prizele de aer au fost modificate acum pentru a oferi un design ceva mai aerodinamic.

De asemenea, tot in partea frontala mai putem remarca faptul ca luminile de zi cu LED au fost redesenate! Trebuie sa mai notam ca noile modele Civic facelift vin echipate cu un set de jante cu dimensiuni de 16 inci, in timp ce versiunile de top vor putea fi echipate cu niste jante sportive Shark Grey, cu dimensiuni de 17 inci. Nu in ultimul rand, noile modele facelift vor fi disponibile si in nuanta Obsidian Blue!

Modificari avem si la nivelul habitaclului, acolo unde cei de la Honda au mizat pe niste materiale noi, de calitate superioara. Versiunile de top ale lui Honda Civic facelift sunt echipate acum cu un scaun al soferului ajustabil electric! Din punct de vedere al conectivitatii, noile modele sunt echipate, bineinteles, cu sistemele Apple Car Play, respectiv Android Auto.

Mergem mai departe catre partea tehnica, acolo unde cei de la Honda au preferat sa nu faca modificari. Asadar, la fel ca si pana acum, Honda Civic va putea fi echipat cu doua motorizari pe benzina, in functie de preferintele fiecaruia.

Avem la dispozitie pentru inceput o unitate VTEC turbo cu capacitate de 1.0 litri, capabila sa dezvolte 126 de cai putere si un cuplu maxim de 200 Nm.

Apoi, pentru cei mai pretentiosi, exista si optiunea unei unitati VTEC cu capacitate de 1.5 litri, capabila sa dezvolte 182 de cai putere si un cuplu maxim de 240 Nm. De asemenea, trebuie sa mentionam ca pe unele piete va fi disponibila si o unitate diesel i-DTEC cu capacitate de 1.6 litri, capabila sa genereze 120 de cai putere si un cuplu maxim de 300 Nm.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter