Bugatti anunta doua versiuni noi pentru Chiron: Noire Elegance si Noire Sportive

Bugatti anunta in aceasta saptamana o surpriza importanta pentru fanii modelului Chiron, si anume doua versiuni noi extrem de interesante: Noire Sportive, respectiv Noire Elegance.

Bugatti anunta doua versiuni noi pentru Chiron

Sunt deja extrem de aproape de finalul acestui an, insa cred ca mai toti dintre noi ne aducem aminte ca in debutul acestui an am facut cunostinta cu La Voiture Noire, o versiune mai mult decat exclusivista lansata de cei de la Bugatti in primavara. Asa cum ne putem aduce aminte, unicul exemplar a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, devenind cea mai scumpa masina noua produsa vreodata. Pretul anuntat atunci de cei de la Bugatti se ridica la nu mai putin de 16.7 milioane de euro!

Ei bine, pornind de la acel model super exclusivist, cei de la Bugatti s-au gandit acum sa mai lanseze doua versiuni speciale pentru fanii sai. De data aceasta nu vorbim despre modele chiar atat de excluviste incat sa fie produse intr-un singur exemplar, insa preturile raman in continuare foarte mari!

Prima versiune pregatita de cei de la Bugatti pentru finalul acestui an se numeste Noire Elegance si ne propune o serie de elemente de caroserie realizate din fibra de carbon, o grila frontala restilizata care integreaza acum logo-ul Bugatti fabricat din argint, etriere negre si, nu in ultimul rand, un nou set de jante cu un design nou.

La nivelul habitaclului, aceasta versiune speciala Noire Elegance ne aduce niste scaune noi imbracate in piele de culoare noua. Totodata, inscriptia speciala Noire va putea fi observata atat pe consola centrala, cat si la nivelul tetierelor si a pragurilor laterale!

A doua versiune speciala pe care o anunta cei de la Bugatti se numeste Noire Sportive. Conform informatiilor pe care le avem pana la aceasta ora, toate elementele de caroserie pregatite pentru aceasta versiune vor fi de culoare negru mat, in timp ce toate butoanele si ceasurile de la interior vor fi si ele tot negre. Bineinteles, la fel ca si in cazul primei versiuni, inscriptia Noire va fi observata atat pe consola centrala, cat si pe tetiere si pe pragurile laterale.

Potrivit oficialilor Bugatti, producatorul va produce doar 20 de exemplare Noire Elegance si Noire Sportive, caracterul exclusivist al acestor versiuni ramanand valabil si de aceasta data. Pretul de pornire pentru cele doua versiuni speciale se ridica la nu mai putin de 3 milioane de euro, livrarile acestora urmand sa debuteze in primavara anului 2020.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Bugatti

Newsletter