Noua generatie BMW X6 M arata previzibil in versiunea digitala

Noua generatie BMW X6 (G06) a fost prezentata oficial acum cateva zile, iar primele reactii au fost destul de amestecate, in special datorita faptului ca masina vine echipata cu o grila frontala iluminata.

Bine, nu despre asta vrem sa discutam in acest articol dar, daca va doriti sa aflati mai multe despre acest SUV sau sa vedeti mai multe imagini cu el, cars.ro e locul potrivit. De vorbit, insa, vom vorbi despre noua versiune de top a acestui model, un BMW X6 M mai exact.

Asa cum bine stiti, avem prieteni buni la kolesa.ru, iar ei au gandit o noua versiune complet digitala a masinii, luand in calcul tot ceea ce ar putea fi posibil sau predictibil la model.

Ei bine, chiar daca rezultatul nu pare sa fie ceva spectaculos, am ajuns la concluzia ca masina merita atentia noastra din cateva motive: suntem siguri ca se va vinde foarte bine si ca, cel mai probabil, va fi senzational de condus.

Sa incepem cu design-ul. In general, forma si profilul lateral raman aproximativ aceleasi dar ne intalnim, pe partea din fata, cu guri de aer ceva mai mari, asa ca partea din fata e mai agresiva si se imbunatateste drastic imaginea mai dura acestei versiuni SUV.

Camasile laterale suplimentare si difuzorul masiv de pe spate, in care este integrat si un sistem de esapament cu patru iesiri, ne ofera si mai multe informatii despre potentialele performante al acestei versiuni de top X6.

Si pentru ca am vorbit despre performante, ne asteptam ca sub capota sa ne intalnim cu acelasi familiar bi-turbo V8 de 4,4 litri. Propulsorul ar putea produce 600 de cai pe varianta standard sau 620 cai putere versiunea Competition, putere transmisa, prin intermediul unui sistem xDrive, catre toate cele patru roti.

Aceste noi cifre la capitolul putere vor fi combinate cu modificari semnificative la suspensii, astfel ca masina va fi extrem de capabila, daca luam in calcul marimea si greutatea, chiar si pe circuitele de viteza.

In plus, franele mai mari si noile setarile de directie, care vor fi mult mai "directe", vor duce la o mai buna manevrabilitata sport a masinii.

Luand in calcul ca versiunea standard X6 tocmai ce a debutat pe piata, ne asteptam ca noul X6 M sa apara pe piata, probabil alaturi de X5 M, candva anul viitor. Si mai exact, cele doua modele extrem de performante vor putea fi gasite pe piata in a doua jumatate a anului 2020.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: kolesa.ru

Newsletter