2020 BMW X6 (G06): iata cum va arata noul model!

Masinile inalte, cum sunt modelele SUV, nu pot fi, prin definitie, versiuni coupe. De aceea nu ne place sa numim aceste masini mari, cu acoperisul in panta, modele coupe, dar acesta e termenul folosit, in acest moment, in industria auto, asa ca asta e.

BMW este un pionier atunci cand vorbim despre acest segment, iar marca bavareza lucreaza acum la a treia generatie X6. Imaginea pe care am atasat-o acestui articol ne arata exact la ce trebuie sa ne asteptam de la acest vehicul cu nume de cod G06.

Pentru a fi cinstiti pana la capat, nu a fost chiar atat de dificil sa ne imaginam cum ar putea arata noul X6. Are la baza acelasi concept de design ca pe X5, dar cu un bot ceva mai pronuntat, acoperis in panta si cateva modificari pe partea dorsala.

In plus, fotografiile spion ne-au oferit deja cateva idei despre cum va arata noul model si putem spune ca interpretarea digitala este foarte aproape de adevar.

Bineinteles ca nu putem fi siguri de nimic pana la debutul oficial al masinii, eveniment care ar trebui sa aiba loc chiar inainte de finalul acestui an.

Construit pe aceeasi platforma pe care a fost fabricat modelul X5, noul SUV coupe cu acoperis in panta beneficiaza si de aceleasi componente in miscare de pe un SUV traditional.

In functie de piata, noul X6 va fi disponibil cu mai multe motoare turbo diesel si pe benzina, cu sase si opt cilindri. Se lucreaza deja si la o varianta M, dotata cu o versiune noua a motorului V8 de 4,4 litri al marcii. Mai mult, BMW pregateste si un X6 M Competition, al carui propulsor ajunge la 600 de cai putere.

Debutul oficial al noului X6 ar trebui sa aiba loc inainte de finalul acestui an, iar Frankfurt Motor Show 2019, in septembrie, pare evenimentul potrivit pentru asta. Daca va fi asa, ne asteptam sa vedem modelul in reprezentante in ultimele saptamani din 2019.

Daca sunteti interesati de versiunile mai performante, producatorul anunta ca ele vor veni pe piata candva, anul viitor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: kolesa.ru

Newsletter