Preturi in Romania! Noul BMW X5 xDrive45e plug-in hybrid poate fi comandat!

BMW a publicat in urma cu cateva zile primele fotografii si informatii cu privire la noul X5 xDrive45e, versiunea plug-in hybrid a modelului de tip SUV pe care il stim cu totii!

2020 BMW X5 xDrive45e Plug-In Hybrid

BMW X5 este unul dintre cele mai apreciate modele din gama producatorului bavarez si unul dintre cele mai cautate modele din segmentul SUV-urilor. Asa cum stiti cel mai probabil, BMW X5 putea fi comandat pana la aceasta ora doar alaturi de niste sisteme de motorizare clasice, pe benzina sau diesel.

Ei bine, germanii fac un pas in aceasta directie si ne propun acum si o varianta plug-in hybrid pentru X5! Va oferim in randurile urmatoare toate detaliile publicate de reprezentantii BMW in aceasta perioada!

Aflam in primul si primul rand ca versiunea X5 xDrive45e va fi echipata cu un sistem care va fi alcatuit dintr-o unitate de motorizare pe benzina cu capacitate de 3.0 litri, capabila sa dezvolte 286 de cai putere si un cuplu maxim de 450 Nm.

Acestei unitati i se alatura un propulsor electric, capabil sa dezvolte 83 kW, echivalentul a 113 cai putere, si un cuplu maxim de 265 Nm. In aceste conditii, sistemul cu care este echipata aceasta versiune plug-in hybrid a SUV-ului BMW X5 va fi capabila sa dezvolte in total 394 de cai putere si un cuplu maxim de 600 Nm.

Totodata, avand in vedere ca vorbim despre o versiune plug-in hybrid, trebuie sa va dam cateva detalii si cu privire la autonomia acestui model. Bolidul a fost echipat de cei de la BMW cu o baterie cu o capacitate de 21.6 kWh, ceea ce inseamna ca vom putea vorbi despre o autonomie cuprinsa intre 67 si 87 de kilometri, valori obtinute in urma testului WLTP.

Mergem mai departe si aruncam o privire si asupra cifrelor de performanta reusite de aceasta versiune plug-in hybrid a lui BMW X5. Astfel, avem o acceleratie de la 0 la 100 km/h care poate fi realizata intr-un timp de doar 5.6 secunde, in timp ce viteza maxima la care va putea ajunge bolidul se va opri la 235 km/h, ceea ce este mai mult decat de ajuns pentru marea majoritate dintre noi!

In schimb, trebuie stiut faptul ca masina nu va depasi viteza de 135 km/h atunci cand va rula in modul full-electric.

Noua versiune plug-in hybrid poate fi comandata si din tara noastra, pretul de pornire fiind de 76.933 de euro, cu toate taxele incluse.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter