BMW a prezentat noile X5 M si X6 M

BMW a publicat recent primele fotografii si informatii cu privire la noile X5 M si X6 M, constructorul german demonstrandu-ne astfel ca a operat mai multe modificari atat la nivel exterior, cat si la nivelul habitaclului.

2020 BMW X5 M / X6 M

Ambele modele vor fi expuse in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles, care va debuta in data de 22 noiembrie si se va desfasura pana la inceputul lunii decembrie.

Debutul comercial al celor doua modele este programat insa abia pentru luna aprilie a anului urmator, ceea ce inseamna ca cei interesati vor mai avea de asteptat o vreme pana ce vor putea face cunostinta cu aceste modele! Haideti sa aflam impreuna mai multe detalii!

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, cele doua modele despre care vorbim astazi se fac remarcate prin prezenta mai multor elemente sportive.

Spre exemplu, cei de la BMW ne propun pentru aceste doua modele o grila frontala modificata, prize de aer cu dimensiuni ceva mai generoase, niste schimbari la nivelul spoilerelor, oglinzi laterale noi, o aripa spate si, nu in cele din urma, un sistem de evacuare cu patru terminatii. Asadar, avem o serie de surprize interesante din partea bavarezilor pregatite pentru cele doua modele mentionate in debutul materialului!

Mergem mai departe catre habitaclu, acolo unde clientii vor putea beneficia pe aceste doua modele de scaune sport M, de un sistem Head Up Display de dimensiuni generoase si, asa cum era si de asteptat, de un volan sport. De asemenea, cei de la BMW introduc pe aceste modele si butonul M Mode, prin intermediul caruia soferii vor putea muta rapid intre modurile Road sau Sport. Germanii introduc pe aceste doua SUV-uri si versiuni Competition, acestea urmand sa integreze si un mod denumit Track.

Din punct de vedere tehnic, noile BMW X5 M si BMW X6 M sunt echipate cu o unitate de motorizare V8 cu capacitate de 4.4 litri, capabila sa dezvolte 600 de cai putere si un cuplu maxim de 750 Nm.

Transmisia este asigurata prin intermediul unei cutii automate Steptronic cu opt trepte, cele doua modele beneficiind de asemenea si de sistemul de tractiune integrala M xDrive cu doua moduri de functionareL 4WD, respectiv 4WD Sport. Versiunea Competition este ceva mai puternica, aceeasi unitate V8 de 4.4 litri generand o putere de 625 de cai!

In aceste conditii, putem vorbi acum in cazul lui BMW X5 M despre o acceleratie de la 0 la 100 km/h care poate fi realizata in 3.9 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 km/h. Versiunea X5 M Competition este in schimb mai rapida cu 0.1 secunde!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: BMW

Newsletter