Cu componente M Performance, modelele BMW X5 M, X6, X6 M si X7 sunt mai sportive!

Ce schimba pachetul M Performance la modelele BMW X5 M, X6, X6 M si X7?

2020 BMW X5 X6 M X7 M Performance

Dupa ce a echipat noua generatie X1 dar si cele doua modele X3 M si X4 M cu componente M Performance, specialistii de la BMW si-au indreptat acum atentia catre versiunile SUV mai mari, aducand pe piata cateva modificari esentiale pentru dezvoltarea imaginii sport a masinilor marcii.

Pentru X5 M, X6 si X6 M, producatorul bavarez a pregatit componente din fibra de carbon construite de mana, pentru un impact vizual mai puternic.

De fapt, ne vom intalni cu elemente din plastic ranforsat cu fibra de carbon aproape peste tot, de la grila frontala pana la difuzorul de pe spate, dar si pe inserturile din pragurile masinilor. Partea din spate poate fi, de asemenea, configurata optional cu finisaje de culoare neagra lucioasa, imagine continuata si cu spoilerul de pe acoperis, care beneficiaza de acelasi tip de finisaje pe X5 M.

Daca alegeti mai marele X6, BMW va ofera un pachet cu caroserie mata neagra, combinata cu o dunga gri si, bineinteles, sigla M Performance. Si mai marele X7 poate fi cumparat cu logo-ul modelului pe partea din spate si finisaje negre lucioase, in asa fel incat toata lumea sa-si dea seama ca e vorba despre o versiune speciala a acestui model de lux. Si pentru aceasta varianta SUV, au fost gandite finisaje speciale, printre care capacele din fibra de carbon ale oglinzilor laterale, care ofera o imagine ceva mai sportiva.

Pentru un pret suplimentar, modelul standard X6 poate fi configurat cu franele M Performance de pe versiunea X6 M, care sunt mai bine aerisite si sunt dotate cu discuri perforate cuplate la etriere rosii.

In plus toate aceste modele SUV pot fi echipate cu o varietate de jante de aliaj, care pot ajunge la 21 de inch (pentru iarna) si 22 de inch (pentru vara). Modificarile exterioare sunt completate de proiectoarele LED specifice acestor clase, care afiseaza logo-ul M pe pamant ori de cate ori se deschide o portiera.

In cabina, printre cele mai interesante elemente se numara volanul M Performance, imbracat in Alcantara si cu accente din fibra de carbon. Mai mult, in locul suprafetelor cromate standard de pe padele, cei interesati pot opta pentru finisaje cu aspect de fibra de carbon. Sa nu uitam, bineinteles, de pedalele si spatiul de odihna pentru picioare din otel inoxidabil, de covorase, de husele pentru pneuri si chiar de brelocul cu care vin masinile, toate cu sigla M Performance pe ele.

Exagereaza cumva cei de la BMW cand pun sigla M aproape pe orice? Exista, e adevarat, voci care sustin ca asta mai scade din importanta clasei M, dar clientii interesati sa conduca un model M adevarat pot renunta la toate aceste imbunatatiri (si la masinile de sub ele) si pot alege un model traditional M3. Pentru toti ceilalti, toate aceste noi componente M Performance vor fi disponibile inca de luna viitoare.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: BMW

Newsletter