BMW a prezentat noile modele M8 (G14/G15) Coupe si Cabrio

2020 BMW M8 Coupe Cabrio G15

BMW a publicat astazi primele fotografii si detalii oficiale cu privire la noile modele M8 Coupe si M8 Cabrio. Despre cele doua modele am tot vorbit in ultima perioada, campania de promovare a acestora fiind demarata de bavarezi inca de la sfarsitul anului trecut.

Asa cum probabil ca stiti deja, oficialii germani au publicat in tot acest timp fotografii teaser si clipuri video surprinse in timpul testelor, facand ca asteptarea fanilor sa fie ceva mai usoara. Insa, acum avem toate detaliile pe care vreti sa le stiti, asa ca trecem la treaba si vorbim despre surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la BMW!

Incepem cu partea tehnica, aceasta fiind si cea mai asteptata veste de catre voi toti. Asadar, cele doua modele vor fi echipate sub capota cu o unitate de motorizare V8 cu capacitate de 4.4 litri, capabila sa dezvolte 600 de cai putere si un cuplu maxim de 750 Nm.

In cazul in care va doriti ceva mai multa putere, puteti apela fara niciun fel de problema la varianta Competition, care va aduce o putere totala a propulsorului de 625 de cai putere. Bolizii beneficiaza de aportul unui sistem de tractiune integrala M xDrive, transmisia facandu-se prin intermediul unei cutii de viteze automate M Steptronic, cu opt rapoarte.

Cu o asemenea echipare sub capota, BMW M8 Coupe promite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3.3 secunde, in timp ce versiunea Competition pare sa reuseasca un timp mai bun cu 0.1 secunde. De asemenea, versiunea M8 Cabrio promite o acceleratie de la 0 la 100 km/h posibil de realizat in 3.4 secunde, respectiv 3.3 secunde pentru varianta Competition. Indiferent de versiunea pe care o veti alege, viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

Tot din punct de vedere tehnic, trebuie sa mai spunem si ca cei de la BMW ne propun acum un sistem de directie modificat si o suspensie adaptiva M, caracterul sportiv al bolizilor avand de castigat in acest caz. Nu in cele din urma, bavarezii ne propun si un sistem de franare ceva mai performant! Totodata, cei care isi doresc sa ajunga si pe circuit cu aceste modele, pot opta pentru varianta echipata cu discuri din carbon cermic.

La nivel exterior putem remarca o grila frontala in nuanta Black Chrome, prize de aer de dimensiuni mai generoase, carcase noi pentru oglinzile laterale, un difuzor restilizat si un nou set de jante cu dimensiuni de 20 de inci. Mergand apoi spre habitaclul noilor modele, vom observa un volan sport cu butoane dedicate pentru memorarea setarilor de rulare, scaune sport, un buton Setup si, bineinteles, un buton M Mode.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: BMW

Newsletter