Noul BMW M8 poate fi echipat deja cu componente M Performance

2020 BMW M8 Coupe Cabrio G14 G15 M Performance Parts

Intr-un mod 100% personal BMW, marca bavareza a prezentat online noile componente M Performance pentru noua generatie M8, in versiunile coupe si decapotabil.

Producatorul sustine ca accesoriile sunt inspirate de cele de pe masina de curse M8 GTE si ca au fost gandite nu doar pentru a permite clientilor sa-si personalizeze masinile, dar si pentru a imbunatati performantele, fie ca vorbim despre constructie (o greutate cat mai mica), fie despre aerodinamica.

Toate aceste componente vor fi disponibile pe piata atat pentru versiunile M8 Coupe si Cabrio, cat si pentru variantele Competition ale acestora.

La exterior, BMW a pregatit cateva detalii suplimentare din fibra de carbon, care vor completa Pachetul Carbon. Acesta elemente pentru praguri, grila radiatorului sau grilele decorative laterale, toate din fibra de carbon.

In plus, cei interesati pot opta pentru un capac al motorului din fibra de carbon, dar acesta e vizibil doar atunci cand ridici capota.

La capitolul performanta, componentele si accesoriile suplimentare includ placutele de frana M Performance, care scurteaza distanta de franare si imbunatatesc raspunsul la apasarea pedalei. Placutele vin direct de la modelele BMW Motorsport, asa ca sentimentul la volan ar trebui sa fie unul apropiat de sporturile cu motor.

BMW ofera si un volan M Performance, cu finisaje din fibra de carbon si Alcantara (sau fibra de carbon si piele naturala), langa care ne vom intalni cu schimbatoare de viteze din fibra de carbon.

Pentru a-si demonstra legatura cu lumea sporturilor cu motor, pe centrul jantelor ne intalnim cu sigla marcii in culorile M, adica albastru, rosu si violet.

Aceasta combinatie de nuante are un corespondent perfect la interior, unde ne intalnim cu covorase M Performance.

Sa nu uitam, bineinteles, de prelata pentru interior M Performance, care poate proteja masina de praf sau de zgarieturi, sau de gentile pentru roti, care vor ajuta la o mai buna pastrare si la un transport mai facil al acestora.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: BMW

Newsletter