BMW lanseaza editii speciale pentru modelele i3s si i8

BMW a anuntat la inceputul acestei saptamani lansarea versiunilor speciale i3s RoadStyle si i8 Ultimate Sophisto, versiune care vor fi produse in serie limitata.

BMW i3 RoadStyle / BMW i8 Ultimate Sophisto

Oficialii producatorului bavarez si-au inceput saptamana in forta, anuntand lansarea unor editii speciale pentru modelele i3s, i8 Coupe si i8 Roadster. Vorbim mai intai despre BMW i3s, care va putea fi cumparat acum de catre cei interesati in versiunea RoadStyle. Conform primelor informatii, aceasta versiune speciala va fi construita intr-o editie limitata, ce va cuprinde un numar de 1.000 de exemplare.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, nemtii au ales pentru aceasta versiune speciala o caroserie vopsita intr-o nuanta Fluid Black. In continuare, grila frontala, elementele de protectie de la nivelul spoilerului si pragurile laterale sunt cateva elemente pe care oficialii producatorului bavarez au decis sa le vopseasca in nunta E-Cooper.

Tot in pachetul exterior pregatit de cei de la BMW pentru aceasta editie speciala mai regasim si un set de jante cu dimensiuni de 20 de inci, vopsite in culoarea Jet Black.

Daca mergem mai departe catre interior, vom regasi o tapiterie in nuantele Stellaric/Dalbregia Brown si o plansa de bord Dark Oak. De asemenea, mai putem remarca ca numele editiei speciale a fost brodat pe tetierele scaunelor.

In cele din urma, modelele BMW i8 Coupe si i8 Roadster vor fi disponibile incepand de acum si in editia speciala Ultimate Sophisto, editie speciala care va cuprinde numai 200 de unitati. Totodata, constructorul german ne anunta ca aceasta este ultima editie speciala dedicata modelului actual i8, acesta urmand sa nu mai fie produs incepand cu primavara anului viitor.

Tinand cont de caracterul destul de exclusivist pe care il va avea aceasta editie speciala, nu este greu sa ne dam seama ca pasionatii auto cu dare de mana sau colectionarii se vor bate pe cele doua sute de exemplare care vor fi scoase de pe linia de productie.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, germanii au ales pentru aceasta editie speciala o caroserie vopsita in nuanta Sophisto Grey. La fel ca si in cazul versiunii speciale dedicate modelului i3s, si aceasta editie speciala beneficiaza de cateva elemente care sunt vopsite in nuanta E-Cooper. Mai exact, printre acestea se regasesc grila frontala, pragurile laterale si jantele.

Mergem mai departe catre habitaclul acestor exemplare editie speciala, acolo unde clientii vor gasi o tapiterie in doua nuante de culoare - Black, respectiv E-Cooper. De asemenea, tot aici putem remarca si faptul ca numele editiei speciale a fost inscriptionat la nivelul pragurilor. Pe lista echipamentelor standard oferite pentru aceasta versiune speciala se regasesc acum sistemul Head-Up-Display si pachetul audio Harman Kardon.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: BMW

Newsletter