Bentley prezinta modelul unicat Continental GT Ice Race

Cu ocazia GP Ice Race Zell am See, Bentley a prezentat editia unicat Continental GT Ice Race, un model care surprinde fara doar si poate prin dotarile sale de care beneficiaza.

2020 Bentley Continental GT Ice Race

Bentley a fost unul dintre constructorii care au participat la sfarsitul saptamanii trecute la evenimentul GP Ice Race, desfasurat in Austria, in cunoscuta statiune de iarna Zell am See. Producatorul a participat la acest eveniment cu o versiune unicat a modelului Continental GT.

Inspirandu-se de la numele evenimentului la care a luat startul, aceasta editie speciala a fost botezata de cei de la Bentley Continental GT Ice Race. Haideti sa vedem impreuna care sunt surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la Bentley pentru acest model!

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, Zell am See este o statiune extrem de cunoscuta printre pasionatii sporturilor de iarna. In aceste conditii, si aceasta editie speciala a lui Continental GT a fost pregatita special pentru a putea concura pe zapada si gheata.

Astfel, britanii au facut cateva modificari importante modelului pe care cu totii il stim. Editia unicat Ice Race se prezinta asadar cu o garda la sol mai mare, cu un roll cage complet, cu un sistem pentru stingerea incendiilor si cu un set de lumini suplimentare amplasate pe plafon.

Lista modificarilor operate este insa mult mai mare, pe lista aparand inca cateva puncte care merita toata atentia noastra. Spre exemplu, editia unicat Continental GT Ice Race beneficiaza de un sistem special de evacuare semnat de cei de la Akrapovic.

Totodata, acest model a fost echipat cu un set de anvelope speciale cu tinte, produse de cei de la Pirelli. La nivelul habitaclului, trebuie sa mai spunem ca Continental GT Ice Race a fost dotata cu scaune speciale si cu centuri de competitie.

Din punct de vedere tehnic, unitatea de motorizare W12 nu a suferit niciun fel de modificari speciale pentru aceasta competitie. Asadar, vorbim despre aceeasi unitate de propulsie W12 bi-turbo, cu capacitate de 6.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 635 de cai putere si un cuplu maxim de 900 Nm.

Asa cum probabil ca stiti deja, cu o asemenea echipare tehnica sub capota, versiunea standard a lui Continental GT este capabila sa atinga o viteza maxima de 333 km/h. Totodata, acceleratia de la 0 la 100 km/h este posibil de realizat intr-un timp de doar 3.7 secunde!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Bentley

Newsletter