Asa ne-ar placea sa arate noul Audi RS4 Avant

2020 Audi RS4 Avant

Doar recent am inceput sa vedem prototipuri ale noului Audi RS4 Avant, pregatit pentru ceva imbunatatiri la mijloc de viata, dealtfel ca toate celelalte modele din gama Audi A4. Nu stiam, insa, cum va arata masina dupa ce camuflajul va fi inlaturat.

Ei bine, gratie celor de la Kolesa si designerului Nikita Chuiko, ne putem bucura, in acest moment, de o imagine foarte aproape de adevaratul model.

La exterior, intreaga familie A4 va suferi modificari esentiale pe partea din spate, modelele beneficiind de noi stopuri LED, similare celor de pe cel mai recent Audi A6 Avant. Pe partea frontala, farurile vor fi, de asemenea, noi, dar ne ne vom intalni si cu o bara noua si o grila tri-dimensionala, care seamana cu cea de pe versiunea crossover Q8.

La nivel estetic, insa, noul RS4 nu va fi foarte diferit fata de generatia anterioara. Chiar si camuflat, prototipul fotografiat de spionii nostri nu arata cu mult mai impunator decat modelul pe care-l va inlocui, fie spre finalul acestui an, fie la inceputul lui 2020.

Cu toate acestea, noile faruri si grila ceva mai amenintatoare ofera masinii o imagine proaspata, imagine la care ajuta, mai ales de la distanta si din cauza graficii diferite, noile stopuri.

La capitolul performante, daca Audi pastreaza performantele motorului bi-turbo V6 de 2,9 litri de acum, asta inseamna ca modelul va ajunge la 444 de cai putere si un cuplu-forta de 600 de Nm. In linie dreapta, acest propulsor ajuta masina sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 4,1 secunde si sa atinga o viteza maxima de 280 de km/h.

Foarte important este si faptul ca Audi planuieste sa reintroduca modelele combi fara tractiune integrala pe piata americana dar, cel putin deocamdata, nu a confirmat oficial nici o masina.

Revenind la subiect, anul trecut, atunci cand a fost intrebat de reporteri despre gama RS Avant, Filip Brabec, vice-presedintele departamentului de management al produselor din State, declara: "Ne uitam intotdeauna la noi oportunitati pe piata. Este o nisa de explorat, asa ca inca mai discutam si speram sa primim cat mai multe solicitari".

De aceea, daca esti american si iti doresti acest nou Audi, nu putem decat sa speram ca se va intampla...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: kolesa.ru

Newsletter