Audi prezinta noul RS4 Avant facelift

Lista cu noutatile pregatite de cei de la Audi, publicata de germani in urma cu ceva timp, il cuprindea si pe noul RS4 Avant, model despre care aflam in sfarsit mai multe informatii oficiale!

2020 Audi RS4 Avant Facelift

In urma cu doua luni, oficialii Audi publicau prima fotografie teaser cu modelele pregatite de divizia de performanta care urmau sa fie lansate in perioada imediat urmatoare, printre ele regasindu-se si RS4 Avant.

Ei bine, se pare ca a venit in cele din urma timpul sa il vedem in carne si oase pe noul RS4 Avant facelift, un model care se anunta inca de la bun inceput extrem de interesant. La prima vedere, putem spune ca modelul ne este prezentat acum cu cateva mici imbunatatiri la partea frontala, primind totodata si un nou sistem de infotainment MMI touch.

Din punct de vedere tehnic, noul Audi RS4 Avant facelift este echipat cu aceeasi unitate de motorizare V6 bi-turbo, cu capacitate de 2.9 litri, capabila sa dezvolte 450 de cai putere si un cuplu maxim de 600 Nm.

In aceste conditii, trebuie sa va spunem ca noul RS4 Avant facelift se face in stare sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de doar 4.1 secunde, ceea ce nu este deloc rau. De asemenea, bolidul este capabil acum sa atinga o viteza maxima care a fost limitata la 250 km/h.

Conform informatiilor pe care le avem pana la aceasta ora de la cei de la Audi, noul RS4 Avant facelift va fi vandut incepand cu aceasta luna. Pentru inceput, bolidul va fi disponibil pe piata auto din Germania , urmand ca mai apoi sa poata fi comandat si de alti clienti de pe alte piete europene.

Totusi, este important de mentionat ca primele exemplare vor ajunge la dealerii autorizati spre sfarsitul anului, cel mai probabil in luna decembrie, ceea ce inseamna ca cei interesati mai trebuie sa aiba putina rabdare pana se vor putea urca la volanul noilor modele RS4 Avant facelift!

Nu in cele din urma, haideti sa vedem si care este pretul pe care il cer cei de la Audi pentru acest nou RS4 Avant facelift.

Si, asa cum ne putem da seama dupa ce am vazut echiparea tehnica de care dispune, noul bolid nu este deloc ieftin, ba chiar din contra. Asadar, cei care isi doresc sa isi achizitioneze un model nou Audi RS4 Avant facelift vor fi nevoiti sa plateasca un pret de nu mai putin de 81.400 de euro, la care se vor adauga optionalele alese de fiecare client!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter