Audi anunta preturile pentru Q5 plug-in hybrid in Romania

Lansate in 2019, noile modele Audi Q5 50 TFSI e quattro si Audi Q5 55 TFSI e quattro sunt disponibile incepand din aceasta saptamana

2020 Audi Q5 Plug-in Hybrid

Prima versiune plug-in hybrid introdusa de cei de la Audi in gama Q5 in 2019 este 50 TFSI e quattro, aceasta fiind echipata cu o unitate de motorizare pe benzina, cu capacitate de 2.0 litri, alaturi de care se va regasi un propulsor electric.

Impreuna, sistemul despre care vorbim este capabil sa genereze nu mai putin de 299 de cai putere si un cuplu maxim de 450 Nm. Bolidul beneficiaza de aportul unui sistem de tractiune integrala quattro, transmisia fiind asigurata prin intermediul unei cutii de viteze automata cu sapte trepte. Autonomia electrica a acestei versiuni ajunge pana la 45 de kilometri.

Apoi, versiunea Q5 55 TFSI e quattro ne-a fost prezentata ca fiind echipata cu un motor pe benzina cu capacitate de 2.0 litri, alaturi de care sta si un propulsor electric, sistemul putand dezvolta o putere de pana la 367 de cai si un cuplu maxim de 500 Nm.

Si aceasta versiune beneficiaza de aportul unui sistem de tractiune integrala quattro, transmisia fiind asigurata tot prin intermediul unei cutii de viteze automata cu sapte trepte. Nu in ultimul rand, autonomia electrica a acestei versiuni ajunge pana la 40 de kilometri.

Prima versiune despre care v-am amintit este capabila sa prinda o viteza maxima de 239 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h este posibil de realizat intr-un timp de 6.1 secunde. In cazul celei de-a doua versiuni, viteza maxima ramane la aceeasi valoare de 239 km/h, insa sprintul de la 0 la 100 km/h este ceva mai rapid, putand fi realizat intr-un timp de doar 5.3 secunde.

Acum ca ne-am reamintit care sunt dotarile tehnice ale celor modele PHEV lansate de cei de la Audi in 2019 in gama Q5, haideti acum sa aflam si care sunt preturile pe care germanii le-au stabilit pentru clientii din tara noastra.

Astfel, aflam ca versiunea Audi Q5 50 TFSI e quattro porneste in Romania de la un pret de 56.928 de euro, cu toate taxele incluse, in timp ce versiunea Audi Q5 55 TFSI e quattro are un pret de start in tara noastra de 65.863 de euro.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter