Aston Martin lanseaza noul Vantage Roadster

Aston Martin lanseaza noul Vantage Roadster

Dupa o perioada de asteptare care s-a dovedit a fi destul de lunga, in special pentru fanii sai, Aston Martin a lansat in cele din urma versiunea cu hardtop retractabil a modelului Vantage.

Sfarsitul anului trecut ne aducea in prim plan cateva imagini publicate de cei de la Aston Martin care ne infatisau noua sa decapotabila. Bineinteles, fanii Aston Martin abia asteptau sa afle mai multe detalii despre acest model, insa se pare ca lucrurile au mai intarziat putin.

In cele din urma, iata ca acum putem vorbi in cele din urma despre versiunea cu hardtop retractabil a modelului Vantage. Haideti sa aflam impreuna care sunt surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la Aston Martin!

Incepem cu inceputul si vorbim despre partea tehnica a acestui model Vantage Roadster. Asadar, bolidul este echipat cu o unitate de motorizare V8 twin-turbo capabila sa dezvolte 510 cai putere si un cuplu maxim de 685 Nm. Tot la acest capitol mai trebuie sa mentionam ca bolidul este echipat cu o transmisie automata ZF cu opt rapoarte.

Cu o asemenea echipare tehnica, cifrele de performanta arata extrem de bine, asa cum va puteti imagina. Spre exemplu, vorbim despre o acceleratie de la 0 la 100 km/h care poate fi realizata in numai 3.7 secunde. Totodata, mai vorbim si despre o viteza maxima care poate ajunge pana la nu mai putin de 306 km/h.

In continuare, producatorul britanic isi lauda bolidul decapotabil si pentru alte lucruri extrem de importante de luat in seama de cei interesati.

Spre exemplu, oficialii Aston Martin sustin ca Vantage Roadster beneficiaza de cel mai rapid mecanism automat de ridicare sau coborare a plafonului, tot procesul durand mai putin de 7 secunde. Asadar, putem spune despre acest nou Vantage Roadster ca exceleaza din toate punctele de vedere! Insa, mai mult ca sigur, multi dintre noi ne si asteptam la acest lucru!

Ei bine, asa cum va puteti imagina, toate acestea au si un pret destul de piperat pentru multi dintre noi, un asemenea bolid in versiunea sa decapotabila neavand cum sa coste prea putin, nu-i asa?!

Mai exact, vorbim despre un pret de pornire pe piata auto din Germania de 157.000 de euro, cu toate taxele incluse, pretul final putand insa creste simtitor in functie de dotarile suplimentare pe care vi le doriti! Conform primelor informatii, livrarile catre clienti vor debuta in al doilea trimestru al acestui an!

VIDEOCLIPUL ZILEI