Auto Shanghai 2019: VW a prezentat conceptul care vrea sa fie si SUV si coupe

Articol scris de Marian P. , in data de 16 Aprilie 2019

Volkswagen a pregatit cateva noi modele pentru piata din China, pe care le vom vedea la Auto Shanghai 2019. Printre ele, ne vom intalni cu modelul SUV Teramont X cu cinci scaune, cu conceptul cu sapte scaune SMV sau cu studiul electric I.D. Roomzz.

Ceea ce ne-a atras noua atentia, insa, este o propunere cel putin interesanta, un concept care incearca sa combine un SUV si un coupe.

De fapt, asa se si numeste si, chiar daca numele nu ne-a impresionat, vehiculul arata bine si combina o aparenta atletica cu idei conceptuale, printre care si dungile cromate in forma de dublu-C de pe bara frontala.

In acest moment, Volkswagen sustine ca noul coupe-SUV este inca un prototip desi, daca ne intrebati pe noi, masina pare sa fie pregatita pentru productia de serie.

Conceptul SUV-Coupe este o colaborare FAW-Volkswagen si reprezinta prima masina din acest segment. In acelasi timp, modelul este o versiune mai stilata a lui Tayron (un SUV exclusiv pentru piata chineza), dar are in plus un acoperis care coboara spre partea dorsala.

SUV-ul despre care tocmai v-am amintit a fost construit pe platforma modulara transversala a companiei si a fost creat doar pentru piata SUV medie-inalta din... China.

"Pana in 2020, vom dubla familia SUV a marcii, de la sase pana la cel putin 12 modele", a declarat Stephan Wöllenstein, presedintele consiliului de administratie Volkswagen pentru China.

"In fiecare dintre colaborarile noastre, fie ca vorbim despre FAW Volkswagen sau despre SAIC Volkswagen, vom incerca sa oferim o paleta completa de modele SUV, pentru toate gusturile, de la versiuni compact pana la unele spatioase, de la modele stilate pana la variante foarte functionale, de la design puternic pana la echipament premium", a completat oficialul german.

Deocamdata, Volkswagen nu a oferit detalii despre planurile de a produce acest model. Cu toate acestea, avand in vedere ca designul arata aproape gata de productie, ne asteptam sa vedem masina pe piata din China chiar cu luni bune inainte de finalul acestui an.

Sursa: Volkswagen

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Inca de la momentul fondarii, in 1981, Gemballa s-a specializat in modificarea vehiculelor construite de alti producatori, in cea mai mare parte Porsche, asa ca si-a creat un nume ca...
de - 17 Iunie 2019
Campania de prezentare a primului model oficial BMW Seria 8 Gran Coupe a inceput la debutul lunii mai cu o confirmare, cea ca masina va fi lansata oficial in iunie. ...
de - 17 Iunie 2019
Rechemare globala in service din cauza unor probleme grave. Masina Anului 2019 in Europa și in lume are defectiuni la sistemul de franare si producatorul recheama in service toate unitatile...
de - 16 Iunie 2019
Volvo Cars si Uber au prezentat la mijlocul acestei saptamani un model dezvoltat impreuna in cadrul proiectului strategic dintre cele doua companii. Conform primelor informatii pe care le avem, este...
de - 14 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

2400.00 EUR - 17 Iunie 2019
4700.00 EUR - 17 Iunie 2019
5500.00 EUR - 17 Iunie 2019
3100.00 EUR - 17 Iunie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare