Conceptul Volkswagen ID. Buggy se simte acasa la Pebble Beach

Asa arata noul Volkswagen ID. Buggy!

Volkswagen ID Buggy Concept

Interesantul concept Volkswagen ID. Buggy, care a fost deja prezentat oficial, va face parte din gama de vehicule care au intrat in Pebble Beach Concours d’Elegance, in evenimentul in desfasurare Monterey Car Week.

Prezentat pentru prima data in luna martie, la Geneva Motor Show, ca fiind cel mai recent membru al familiei modelelor "ID", din care mai fac parte versiunea hatchback ID.3, dar si conceptele ID. Crozz, ID. Buzz, ID. Roomzz si ID. Vizzion.

Cu toate acestea, daca toate modelele de care vorbeam mai sus sunt asteptate sa ajunga la versiuni de serie, e foarte probabil ca acest concept ID. Buggy sa nu atinga acest stadiu.

Sub "capota" acestui micut vehicul de aventura se afla un pachet de baterii de 62 kWh conectat la un singur motor electric care ajunge la 201 de cai si la un cuplu-forta de 309 Nm. Volkswagen sustine ca modelul poate accelera pana la 100 de km/h in 7,2 secunde si poate atinge o viteza maxima 159 de km/h, cu o autonomie de aproximativ 250 de km.

De ce e acest concept ID. Buggy atat de unic? Trebuie sa recunoastem ca nu e vorba doar de lipsa portierelor, ci si de jantele de 18 inch, "incaltate" cu pneuri off-road BFGoodrich All-Terrain (de 255/55 pe fata si 285/60 pe spate).

In plus, trebuie sa amintim si de protectiile din aluminiu solid de sub masina, care se asigura ca axul frontal si toate celelalte elemente auxiliare sunt protejate atunci cand vehiculul tranverseaza un teren accidentat, dar si de carligele de remorcare, amplasate atat pe fata cat si pe spate.

In plus, specialistii de la Volkswagen au gandit si un interior care sa faca fata oricaror conditii, acoperit in materiale rezistente la apa, printre care si pielea Nappa hidrofuga de pe volan.

In concluzie, daca acest model va primi vreodata unda verde pentru productia de serie, suntem siguri ca masina se va simti ca acasa pe coasta Californiei.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: VW

Newsletter