Toyota a prezentat in Brazilia editia speciala Hilux GR Sport

2019 Toyota Hilux GR Sport

Salonul Auto de la Sao Paulo 2018 a adus o surpriza importanta pentru pasionatii auto din Brazilia din partea celor de la Toyota. Cu ocazia acestui eveniment, producatorul nipon a prezentat o editie speciala Hilux GR Sport, dezvoltata de specialistii din cadrul diviziei de performanta Gazoo Racing.

Pick-up-ul constructorului japonez a primit acum niste suspensii ceva mai ferme si o serie importanta de accesorii speciale de caroserie. Modelele editie speciala sunt dedicate in special pietei sud americane din Brazilia. Insa, chiar si in aceste conditii, haideti sa aflam si noi ce au reusit cei de la Gazoo Racing cu acest model! 

Pana sa trecem la mai multe detalii tehnice, va mai spunem ca acest Hilux GR Sport va fi produs intr-o serie limitata, de doar 420 de exemplare. Cei care au pus deja ochii pe el au la dispozitie trei culori din care pot alege pentru a vopsi caroseria: rosu, alb si negru. Pretul noilor modele nu este cunoscut inca, insa ne astetam ca acesta sa nu fie chiar unul mic, avand in vedere numarul limitat de exemplare care vor ajunge in cele din urma pe piata. 

Din punct de vedere estetic, putem observa de la prima vedere mai multe schimbari facute la nivelul grilei frontale si in dreptul aripilor. Specialistii de la Gazoo Racing spun ca noul model a primit arcuri si amortizoare noi, ceea ce face ca amortizoarele sa fie ceva mai rigide. Noile modele Hilux GR racing sunt echipate cu un set de jante cu dimensiuni de 17 inci, echipate la randul lor cu anvelope all-terain. 

Aruncand o privire scurta si la nivelul habitaclului, putem observa cu usurunta ca avem de a face cu o editie speciala a lui Hilux. Asta datorita logo-urilor Gazoo Racing care au fost amplasate pe mai multe elemente de la interior. 

DIn punct de vedere tehnic, stim deja ca aceste modele Hilux GR Sport vor fi echipate cu o unitate de motorizare diesel, cu capacitate de 2.8 litri, capabila sa dezvolte 177 de cai pitere si un cuplu maxim de 450 Nm. Noile modele beneficiaza de aportul unui sistem de tractiune integrala, in timp ce transmisia este realizata prin intermediul unei cutii automate cu sase rapoarte.

La acest moment nu stim inca informatii cu privire la cifrele de performanta pe care ar putea sa le reuseasca noile modele Hilux GR Sport. De asemenea, nici pretul acestor modele nu a fost inca comunicat.

Videoclipul zilei
Sursa: Toyota

Newsletter