Touring Superleggera prezinta Sciadipersia Cabriolet

2019 Touring Superleggera Sciadipersia Cabriolet

Touring Superleggera, producatorul italian renascut in 2009, a revenit la Geneva Motor Show 2019 cu un alt vehicul exceptional. Dupa prezentarea, anul trecut in Elvetia, a versiunii Sciadipersia Coupe, compania pregateste, de aceasta data, o varianta decapotabila, Sciadipersia Cabriolet. Si rezultatul este unul senzational!

Versiunea decapotabila are la baza modelul Maserati GranCabrio, despre care producatorul din Milano spune ca e, gratie specificatiilor, "un punct de plecare ideal" si "perfect potrivit pentru acest proiect".

Liniile exterioare ale versiunii decapotabile Sciadipersia sunt aproape identice cu cele ale variantei coupe, singura exceptie fiind, bineinteles, lipsa acoperisului solid.

Touring Superleggera sustine ca imaginea masinii este inspirata de "epoca de aur a lumii auto", cu "un design clasic si fara varsta, care continua sa fie un standard". In versiunea decapotabila exista loc pentru patru pasageri, masina fiind echipata cu jante de 20 de inch, de 285 pe spate si 245 pe fata.

Sub capota lunga se afla un motor V8 aspirat natural, care produce 460 de cai putere la 7.000 de rpm. Propulsorul Euro 6 trimite toata aceasta putere, prin intermediul unei cutii de viteze automate ZF in sase trepte, catre rotile din spate, si promite o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in aproximativ 5 secunde, in timp ce viteza maxima ajunge la 288 de km/h.

Producatorul planuieste sa produca doar 15 exemplare ale acestui model, fiecare construit integral manual in fabrica sa de langa Milano. Ce nu avem inca sunt detaliile legate de pret, dar Touring Superleggera spune ca va oferi aceste informatii la cerere. Compania italiana va avea nevoie de sase luni pentru a construi modelul si va solicita neaparat o masina donoare.

In cazul in care va faceati cumva griji ca aceasta transformare va va costa garantia din fabrica a masinii, producatorul anunta ca ofera doi ani de garantie, fara limite de kilometraj, pentru toate componentele produse sau modificate de Touring Superleggera.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Touring Superleggera

Newsletter